Home / Actualiteiten / Met nieuwe energie 2021 in!

Met nieuwe energie 2021 in

Onze complete stroomvoorziening is gemoderniseerd. Dit jaar zullen wij onze gasten niet meer zien lopen met lange verlengsnoeren. Maar staat er altijd een stroomkast in de buurt. Het aantal stroomkasten is verdubbeld, we zijn van 11 naar maar liefst 27 stroomkasten gegaan! Let bij je volgende bezoek er wel even op dat je een andere stekkeringang hebt dan andere jaren. In de nieuwe kasten moet namelijk een Cee Euro Stekker, 3-polig. Wij hebben enkele verloopstukjes beschikbaar, maar helaas niet genoeg voor iedereen.


Toen wij aan het graven waren, bleken ook veel waterleidingen niet meer in orde. We hebben toen besloten om ook meteen alle waterleidingen te vervangen. Daardoor staat er nu bij elke stroomkast een waterkraantje en komen veel van de oude waterpunten te vervallen. De glasvezel is nog verder uitgebreid, namelijk tot aan het hoofd-sanitairgebouw waardoor we de bereikbaarheid hebben verbeterd en de wasmachines ter zijner tijd via chip betaald kunnen worden.

En weet je… wij vinden, net als jij de wereld belangrijk. Daarom krijg je op onze camping 100% groene stroom van bij Pure Energie.