Home / Actualiteiten / Opening van het seizoen

Opening van het seizoen

Kriebelt het bij jou ook al? De natuur is aan het ontwaken. De vogels fluiten steeds luider bij het krieken van de dag. We genieten van de eerste voorzichtige zonnestralen. En ondertussen klussen wij dag na dag door om het terrein in orde te krijgen voor de start van het nieuwe seizoen.

Wil jij hier ook van komen genieten? Of ben je benieuwd naar de nieuwe Kapschuur en de rest van het terrein? Dan hoef je nog maar heel even te wachten. Op 1 april (geen grap) opent Camping Het Meuleman weer!


GRATIS KAMPEREN

Om dat te vieren en alvast in de stemming te komen willen we jullie op zaterdag 4 april uitnodigen om GRATIS te komen kamperen. Kom kennismaken met het nieuwe team, bewonder het opgeknapte terrein en ons nieuwe binnenverblijf de Kapschuur. 

Natuurlijk kun je ook het hele weekend komen kamperen! De website is helemaal vernieuwd, waardoor het nog gemakkelijker is om te boeken. Meld je via de knop onderaan dit nieuwsbericht aan voor je gratis overnachting.

FEESTJE

Kun je niet komen kamperen maar wil je wel ons feestje meevieren? Ook dan ben je welkom op de zaterdagavond. Meld je via de knop hieronder aan, dan kunnen we rekening met je houden i.v.m. de catering. Inschrijven voor het feestje kan tot en met zondag 29 maart.

Op 4 april is iedereen vanaf 17:00 van harte welkom in de Kapschuur. We toosten dan met jullie op het nieuwe seizoen. Natuurlijk staan er een hapje en drankje klaar. We maken er een samen een geweldig seizoen van! Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in. Tot ziens op 4 april!