Home / Agenda

Agenda

Gedurende het hoogseizoen worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. We proberen met ons activiteitenaanbod een bijdrage te leveren aan de natuurbeleving en bewustzijn en het prikkelen van de creativiteit. We gebruiken daarom voor kinderactiviteiten zoveel mogelijk natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen. 

Hier vind je de activiteiten die op de camping plaatsvinden. 

Elke dinsdag houtbewerking

Elke dinsdag kun je bij ons op de camping hout bewerken. Je werkt in de buitenlucht en je gebruikt allemaal bijzondere maar zeer praktische handgereedschappen om bijvoorbeeld je eigen hamer of krukje te maken. Er komt geen boormachine of ander elektrisch gereedschap bij kijken!

Elke woensdagavond pizza-avond

Op woensdagavond wordt onze camping omgebouwd tot pizzeria. In ons pop-up restaurant midden op het terrein kun je genieten van de kraakverse pizza's die ter plekke worden bereid in de houtoven.

Op zondag yogalessen voor jong en oud

Vanaf 9 juli kun je op zondag genieten van een ontspannende yogales, zowel voor volwassenen als ouders en kinderen.

Ontspannende massage midden in de natuur

In het hoogseizoen komt Saskia van De Olie Oase op vaste dagen een heerlijke ontspannende massage geven. Als het weer het toelaat in de buitenlucht en anders in een van onze bijzondere accomodaties.

Kabouterspeurtocht

Wist je dat er meerdere kabouters wonen op onze camping? We organiseren in het hoogseizoen regelmatig een speurtocht naar onze kabouters. Zoek je met ons mee?

11 juli 2023: Mandala maken

Op dinsdag 11 juli kun je om 10.00 uur natuur mandala's maken. We proberen met ons activiteitenaanbod een bijdrage te leveren aan het natuurbeleving en bewustzijn en gebruiken voor het maken van mandala's zoveel mogelijk natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen.

19 juli 2023: knuffelsteen vilten

Op woensdag 19 juli gaan we knuffelstenen vilten. Met water, zeep en vilt wordt je steen door te wrijven over de wol steeds zachter en mooier.

26 juli 2023: Mandala maken

Op woensdag 26 juli kun je om 10.00 uur natuur mandala's maken. We proberen met ons activiteitenaanbod een bijdrage te leveren aan het natuurbeleving en bewustzijn en gebruiken voor het maken van mandala's zoveel mogelijk natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen.

29 juli 2023: camping quizz

Test op zaterdag 29 juli je kennis over allerlei onderwerpen tijdens onze enige echte camping quizz! De vragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en is geschikt voor jong en oud.

2 augustus 2023: knuffelsteen vilten

Op woensdag 2 augustus gaan we knuffelstenen vilten. Met water, zeep en vilt wordt je steen door te wrijven over de wol steeds zachter en mooier.

5 augustus 2023: camping quizz

Test op zaterdag 5 augustus je kennis over allerlei onderwerpen tijdens onze enige echte camping quizz! De vragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en is geschikt voor jong en oud.

9 augustus 2023: Mandala maken

Op woensdag 9 augustus kun je om 10.00 uur natuur mandala's maken. We proberen met ons activiteitenaanbod een bijdrage te leveren aan het natuurbeleving en bewustzijn en gebruiken voor het maken van mandala's zoveel mogelijk natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen.

10 augustus 2023: openluchtvoorstellingen van de Nationale Reisopera

Na het succes en de positieve reacties van voorgaande jaren zijn wij superblij en trots dat ook dit jaar de Nederlandse Reisopera hier komt. De Reisopera komt op donderdag 10 augustus twee openluchtvoorstellingen geven op onze camping!

12 augustus 2023: silent disco

Op zaterdagavond 12 augustus is het disco-avond op onze camping. Keiharde muziek past niet bij onze natuurcamping, maar met je eigen koptelefoon kun je genieten van de muziek en een dansje wagen en blijft het toch lekker stil op onze camping!

19 augustus 2023: camping quizz

Test op zaterdag 19 augustus je kennis over allerlei onderwerpen tijdens onze enige echte camping quizz! De vragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en is geschikt voor jong en oud.