Home / De camping

De camping

Landgoedcamping het Meuleman bevindt zich op een landgoed dat eigendom is van de Twentse textielfamilie Scholten. Het landgoed bestaat uit meer dan 300 hectare bossen, cultuurgrond en heidevelden. De camping is 7 hectare groot, waarvan 2 hectare natuurgebied en heeft 113 kampeerplekken. Door de natuurlijke omgeving van de camping zijn de kampeerplaatsen niet exact afgebakend, maar liggen ze verspreid in het bos en langs het heideveld. De honderden hectares bos en heidevelden rondom de camping nodigen uit tot lange wandelingen en fietstochten. De nabijgelegen rivieren de Dinkel en de Vechte, inclusief kleine stroomversnellingen tot een kanotocht. Mooie dorpjes, landerijen en kastelen rondom de camping vragen om een bezoek. Een dagje winkelen doe je natuurlijk in winkelstad Enschede, op nog geen half uur rijden van de camping.

In 1998 heeft Michel samen met zijn broer de camping gekocht. Cathelijne kwam al jaren met veel plezier kamperen op Landgoedcamping het Meuleman en is sinds 2020 de beheerder van de camping. Sinds januari 2022 heeft Michel zijn andere werkzaamheden op een zeer laag pitje gezet. Cathelijne en Michel zorgen ervoor, samen met een enthousiast team van - zoals Cathelijne het omschrijft - ‘blije koppies’, dat je als gast een onvergetelijk verblijf hebt. 

De camping is zo opgezet dat er voldoende gelegenheid is voor nieuwe ontmoetingen en verbinding. Iedereen draagt bij aan de beleving van camping het Meuleman. We garanderen je in ieder geval dat je anders naar huis gaat dan dat je kwam. Dat is wat deze bijzondere plek met je doet.

Hieronder vind je alle belangrijke informatie over Landgoedcamping het Meuleman.

Accommodaties

Faciliteiten

Activiteiten

Plattegrond

Huisregels

Proef de sfeer

Omgeving

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Vrienden van de camping

Vacature

Contact

Zoek & boek