Home / De camping / Accommodaties / Tentipi met servieskist

Ingerichte Tentipi

Het ultieme natuurkampeergevoel beleef je in onze nieuwe tentipi’s. 

Verdeeld over onze camping staan meerdere kant-en-klare tipi’s, oftewel hippe tenten. Ze zijn voorzien van alles wat je als echte kampeerder nodig hebt. Geen stress met opbouwen of afbreken, gewoon meteen landen in onze mooie natuur en plaatsnemen in een stoeltje met schapenvachtje.


Je hoeft alleen nog je slaapzak mee te nemen

Geen glamping, want dit is nog puur kamperen: slapen op de grond en koken op een brandertje. Alleen zonder al het werk van gesjouw met al je spullen, opbouwen en het gedoe van afbouwen en thuis weer opbergen.


Echt kamperen, geen gedoe

Je slaapt op een matras of op een extra dik luchtbed dat zo goed geïsoleerd is dat ze in de poolstreek gebruikt worden om op ijs te slapen. Zit het weer wat tegen of is het koud buiten, dan maak je het super gezellig en warm met de houtkachel. In april en september staat de kachel in het midden van de tent, in de warmere maanden staat hij buiten op je eigen terras. Door de drie ruitjes heeft iedereen goed zicht op het mooie vlammenspel in de kachel. 

Helaas kun je op ons terrein geen open vuur maken, omdat het risico op bosbrandgevaar te groot is. In de veilige, afgesloten kachel mag je wel naar hartelust stoken en kun je door het ruitje de vlammen goed zien. Niet helemaal hetzelfde als een kampvuur, maar toch een prachtige gezicht en gevoel. 


Complete camping-servieskist

Om te koken krijg je een kist met kookgerei en serviesgoed. Koken doe je op een 1-pits campinggasstel of natuurlijk op de houtkachel!
Wat zit er allemaal in de servieskist?


Kortom, een geweldige bijzondere kampeerervaring voor jong en oud!

De tenten zijn standaard ingericht voor 4 personen, maar u kunt er meerdere tot maximaal 8 personen boeken. Ze zijn beperkt boekbaar voor groepen of kampen. Neem hiervoor even persoonlijk contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Helaas mogen er geen honden in de tent.


1 / 15