Home / De camping / Accommodaties / tiny-finy-camper

Tiny Finy Camper

Genieten in een boutique old-timer busje
Met deze sfeervolle 2- persoons romantische bus is het heerlijk chillen. Heel geschikt om er met zijn tweeën of in je eentje even tussenuit te gaan.  Heerlijk boekje lezen, wandelen, rustig rondrijden en genieten van de natuur. De bus heeft een nespresso apparaat, een elektrische koelbox, een 2 pits gasstel, airco en is voorzien van een stijlvolle inventaris zoals borden, bestek ,bekers, glazen, pannen en potten. etc. 

Super gezellig ook om met je vriendin in te verblijven en rustig bij te praten.
De Tiny Finy heeft een vast bed om het gemak te creëren dat je niet voortdurend het bed tot een zitbank hoeft te maken (het kan wel). Om t buitenleven comfortabel te maken is er een gas-rolkachel voor de koudere avonden en een tarp, waarbij je met regen onder kunt verblijven. Gezellig tafelen met candlelight, proosten met champagne glazen in de buitenlucht. Kamperen en de vrijheid ervaren met comfort en avontuur.


Hoe fijn is dat? Campingstoelen, strand-ligstoelen, een zuiver design inklaptafeltje en een hoge eettafel zijn aanwezig.
Ook een hangmat is er met een comfortabele deken en kussens om echt heerlijk te ontspannen en tot jezelf te komen.

Wil je s ochtends beginnen met yoga? Dat kan met de Yogaswing die je tussen de bomen op kunt hangen. Ook zijn er twee yogamatjes aanwezig.

Dekbedden en (matras en kussen) hoeslakens zitten bij de prijs inbegrepen. Het stijlvolle, speciaal voor de bus gemaakte bijpassend dekbedovertrekset maakt het geheel af. Je huurt deze erbij voor 20 euro per verblijf. Je bent niet verplicht deze apart te bestellen. Dan gaan we ervan uit dat je je eigen dekbedovertrekset of slaapzak meeneemt.

En als je echt lekker wil genieten van elkaar en / of heb je iets te vieren? Voor 35 euro zorgen wij voor lekker flesje bubbels en een luxe wellnesspakket. Graag via aparte mail vermelden of je hier gebruik van wil maken

Kortom: deze bus helpt je bij het (her) vinden van rust en ontspanning, zowel fysiek als mentaal.

Als arrangement te boeken bij: 
Camping Meuleman op Lutterzand op de prachtige locatie van de foto’s.

In de maand April

We hopen dat jullie net als wij, Tiny Finy Camper als heel romantisch en avontuurlijk zullen ervaren.
En dat je een hele fijne tijd zult beleven.

1 / 13