Home / De camping / Faciliteiten

Faciliteiten

Sanitair

Het centrale sanitairgebouw is het hart van onze camping en heeft vloerverwarming, een familiedouche, babyruimte, een invalidentoilet en afwasplekken met warm water.

Ter vervanging van de sanitaire voorzieningen aan de achterkant van het boerderijtje, hebben we een nieuw sanitairgebouw gerealiseerd.

Hier vind je drie douchecabines, vijf toiletten, een urinoir, drie wastafels en vier afwasplekken. Met het nieuwe toiletgebouw is onze camping uitgebreid met een extra douche en een kindertoilet, omdat we van onze eigen kinderen nog weten hoe graag kinderen zo’n klein toilet gebruiken.

In de kelder van het hoofd sanitairgebouw staan twee professionele wasmachines en drogers die met gewone euromuntstukken of via een App te bedienen zijn.
Hier staat ook een vrieskastje dat op eigen risico gebruikt kan worden door de campinggasten.

Broodjes service

In het hoogseizoen zorgen wij voor dagelijks verse broodjes. Je kunt je bestelling een dag van te voren aan ons doorgeven en na 8:30 ophalen bij de receptie. Op zon- en feestdagen halen wij de broodjes persoonlijk uit Duitsland.

Eten en drinken

Direct naast de camping ligt restaurant Florilympha, waar je heerlijk à la carte kunt eten.

Een paar honderd meter verderop ligt Restaurant Paviljoen ’t Lutterzand. Openingstijden

De camping is geopend van 1 april tot en met 30 september. 

De 4 tot 6-persoonshuisjes en de yurts verhuren we het hele jaar door.

Het boerderijtje en de tentipi's zijn tijdens de winterperiode gesloten.

Openingstijden van de receptie verschillen per periode. In de aankomstbevestiging ontvang je hierover meer informatie.

In het hoogseizoen is de receptie op weekdagen geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur en in het weekend van 9:00 uur tot 15:00 uur.

Honden

Honden zijn van harte welkom, mits rekening houdend met de overige campinggasten. Helaas mogen de honden niet in de yurts en tentipi's komen. Met de talloze bossen en natuurgebieden rondom de camping hebben honden het, ondanks de aanlijnplicht, prima naar hun zin. Vlakbij de camping ligt, midden in Het Lutterzand, een groot losloopgebied aan de oevers van het riviertje De Dinkel. Hier kunnen de honden heerlijk in het water ravotten.Kinderen

Voor kinderen is er op de camping van alles te doen. Alleen de natuur biedt al zoveel van zichzelf, dat kinderen zich eindeloos kunnen vermaken. Op de camping zijn een aantal eenvoudige speelplekken ingericht. Zo staat er op het strand een klimboot, een beachvolleybalnet en is er bij de fietsenstalling een zandplek met rekstok. Achter de boerderij vind je een nieuw schommeltoestel met een babyschommel en een zandbak.

Wij organiseren in het hoogseizoen veel natuurlijke en pure activiteiten, zoals hutten of zandkastelen bouwen, vlaggenroof, wolvilten, broodjes bakken, Oud Hollandse spelletjes en speurtochten. Soms zijn er bijzondere dingen, zoals een silent kinderdisco of een toneel- of muziekvoorstelling. Houd voor het programma onze Facebookpagina en de website goed in de gaten.

Landgoedcamping het Meuleman kinderenBinnenverblijf

De oude kapschuur die bij de zwemvijver staat, is van binnen omgebouwd tot een gezellig binnenverblijf. Hier staat een houtkachel die op koude dagen naar hartelust gestookt mag worden. Je kunt er lekker ‘chillen’, een boek lezen uit de minibieb, een spelletje spelen uit de spelletjeskast of tafelvoetballen. Ook worden er kinderactiviteiten in en rondom de kapschuur georganiseerd. De kapschuur is een plek waar jong en oud kunnen schuilen bij slecht weer.

Landgoedcamping het Meuleman kapschuurWifi en 4G

Omdat onze camping vlakbij de Duitse grens ligt, hebben wij een slechte ontvangst van het mobiele netwerk, dus ook slecht 4G. Wees niet verbaasd als je een berichtje ontvangt met ‘welkom in Duitsland’ van een Duitse provider. Het Nederlandse 4G signaal wordt sterker als je vanuit onze camping richting De Lutte gaat en de Dinkel bent overgestoken.

Een aantal jaar geleden hebben wij de glasvezelkabel doorgetrokken tot aan ons middenterrein. Helaas blijkt het WIFI-signaal zich lastig te verspreiden in ons bosachtige gebied. In 2021 zijn verdere verbeteringen aangebracht om onze gasten gebruik te kunnen laten maken van een redelijk WIFI-netwerk. Er is iets meer dekking gekomen, maar reken niet te veel op goed bereik op je kampeerplek.

Er zijn centrale punten op het terrein waar het WIFI-signaal meestal wel goed is. Met de versterking van ons WIFI-netwerk heb je vanaf nu ook bereik in de kapschuur en bij de zwemvijver. Zo kun je rustig je e-mails checken of die super leuke vakantiefoto doorsturen in de groepsapp! Daarna is het natuurlijk weer tijd om te genieten van de natuur en van je vakantie ;)

Want…. “Minder WIFI meer verbinding” blijft nog steeds gelden op het grootste deel van onze camping.

Heb je echt gegarandeerd WIFI nodig voor bijvoorbeeld een online vergadering, neem dan even persoonlijk contact met ons op, dan vinden we zeker een oplossing.


Laadpalen

Op de parkeerplaats bij de receptie bevinden zich vier snellaadpalen van 16A. Elektrische auto’s kunnen hier met een eigen pasje met circa 70 km per uur opgeladen worden.

Overige faciliteiten

 • Verwarmd sanitairgebouw 
 • Electrische laadpalen
 • Grote zwemvijver
 • Privé strand
 • Binnenverblijf in de oude kapschuur
 • Spelletjeskast
 • Skelters (gratis te gebruiken)
 • Tafelvoetbaltafel
 • Tafeltennistafel
 • Minibieb (gratis boekenuitleen) 
 • Fietsverhuur
 • Beachvolleybalveld
 • Jeu de boulesbaan
 • 18 holes gravel midgetgolfbaan bij de buren van Florilympha
Zoek & boek