NLDE

Welkom

Tijd zat in Twente!

Landgoedcamping Het Meuleman. Kamperen in het Lutterzand, het mooiste natuurgebied van Twente!

In het prachtige Twentse natuurgebied Het Lutterzand ligt Landgoedcamping het Meuleman. Een omgeving waar rust en recreatie elkaar ontmoeten. Honderden hectares bos en heidevelden nodigen uit tot lange wandelingen, fietstochten en ook kanotochten over de Dinkel en de Vechte. Of gewoon genieten van uitzicht op de jeneverbesstruiken en zonnen op het strand van onze privé zwemvijver.

Ruime plaatsen in het bos

De camping is 7 hectare groot, hiervan is 2 hectare natuurgebied. De 113 plaatsen zijn ruim van opzet en niet exact afgebakend. Dit is echt kamperen in het bos, maar dan wel met de luxe van zeer verzorgd sanitair. Bovendien verhuren we enkele vakantiehuisjes.

Natuur & historie

De landgoedcamping ontleent zijn naam aan Landgoed het Meuleman. Dit landgoed, eigendom van de Twentse textielfamilie Scholten, bestaat uit meer dan 300 hectares bossen, cultuurgrond en heidevelden. Door het landgoed slingert het riviertje De Dinkel. Een groot gedeelte van het landgoed is vrij toegankelijk.

Landgoedcamping het Meuleman is lid van Nederlandse Landgoederen, een samenwerkingsverband van opengestelde landgoederen en kastelen.

En zoek je nog meer leuke campings, groepsaccommodaties of bungalowparken in Twente? Kijk op de website Thuiskomen in Twente!

Onze camping ligt midden in het natuurgebied Het Lutterzand, met het prachtige riviertje De Dinkel.

Twente