NLDE

Kanotocht op de Dinkel

Kanotocht op de DinkelCombineer uw verblijf op onze landgoedcamping met een prachtige kanotocht op de Dinkel!

Op de zondagochtenden van 1 september tot en met  20 oktober varen we met Canadese kano’s stroomafwaarts door het natuurgebied het Lutterzand. Deze tochten worden georganiseerd door ons “broertje” Adventure King.

Je kunt je bij de receptie inschrijven voor de individuele deelname aan deze kanotocht.

Ben je met een groep van minimaal 10 personen bent, dan kun je ook zelf een dag en tijdstip voor de kanotocht op de Dinkel afspreken, gedurende je vakantie. Tijdens de zomervakantie varen we ook op de Vechte. En organiseren we tal van andere outdoor activiteiten. Meer informatie hierover krijg je bij de receptie.

kanotocht op de dinkel

augustus 12, 2017 — Filed under: Nieuws — Tags: , , ,
Twente