NLDE

Vakantiehuisjes Twente

Vakantiehiusjes TwenteOp zoek naar vakantiehuisjes Twente? Op onze landgoedcamping staan vijf vakantiehuisjes. Deze huisjes zijn het hele jaar door te huur. In de winterperiode is het heel rustig op de camping, de reeën lopen dan gewoon over het terrein. De vakantiehuisjes worden dan ook regelmatig met de jaarwisseling verhuurd, vuurwerkvrij! Ideaal voor angstige honden!

Vakantiehuisjes Twente, in combinatie met kamperen!

In de zomer worden de vakantiehuisjes vaak verhuurd in combinatie met kampeerplaatsen. Bijvoorbeeld opa en oma in een huisje en de kinderen en kleinkinderen met hun tent, caravan of camper op een kampeerplaats naast het vakantiehuisje. Deze combinatie vind je niet in “normale” vakantieparken, maar wel op onze mooie boscamping. We hebben ook regelmatig “hunkertukkers” als gast. Verhuisd naar een ver buitenland of als expat jaren lang werkzaam in alle delen van de wereld. Tijdens de vakantie komen ze terug naar hun geboortegrond, Twente. Alleen om daarvoor een hele kampeeruitrusting mee te slepen… of aan te schaffen is vaak wat teveel van het goede. In onze vakantiehuisjes heb je toch het campinggevoel, je loopt naar buiten en je bent op de camping! Maar dan wel met de luxe van je eigen keukentje, badkamer en slaapkamers.

Onze vakantiehuisjes zijn eenvoudig, maar compleet. Verwacht geen vaatwasser, bubbelbad of een sauna! Uiteraard is er wel een combi-magnetron, koffiezet-apparaat, TV, muziekinstallatie, etc. Buiten heb je een eigen terrasje met terrasmeubilair. Op verzoek worden gratis kinderstoelen of een kinderbedje geplaatst. Linnengoed mag je zelf mee nemen, je kunt het ook huren voor €7,50 p.p.

Omgeving

Onze camping ligt in het natuurgebied Lutterzand. Een prachtig gebied met zandverstuivingen, de meanderende Dinkel, uitgestrekte bossen, heidevelden en jeneverbessen. Het fietsknooppunten netwerk van dit deel van Twente behoort tot de best ontwikkelde van Europa. Leuke steden als Ootmarsum en Oldenzaal liggen op fietsafstand, en in steden als Münster ben je met de auto binnen een uur.

Prijzen en reserveren vakantiehuisjes Twente.

Op onze reserveringspagina staan alle prijzen en een reserveringsformulier. Tot ziens in Twente!

Vakantiehuisjes Twente

 

maart 7, 2018 — Filed under: Nieuws — Tags: ,
Twente