NLDE

Nieuwe Beheerder

Tot ziens!

Na 14 mooie jaren ga ik per 1 januari stoppen als beheerder van Landgoedcamping het Meuleman. Een onvergetelijke tijd met veel prachtige herinneringen! Ik ga het zeker missen, deze bijzondere plek op het Lutterzand waar families al generaties kamperen. Maar waar ook spontane reizigers na één nacht zo enthousiast zijn dat ze nog een week blijven!

Mijn opvolgster Cathelijne staat al te trappelen om hier te beginnen. Jullie zullen mij zeker nog zien, op drukke dagen kom ik Cathelijne af en toe helpen.En ik heb ook zin om weer full time bezig te zijn met mijn andere bedrijf, Adventure King! Hiermee verhuizen we naar een “minder idyllische” plek op een industrieterreintje in De Lutte. We  blijven onze kanotochten, het High Rope Parcours en andere activiteiten ook aanbieden aan de campinggasten van Landgoedcamping het Meuleman

Dank voor de mooie jaren!

Niels Stijger

 

Even voorstellen

Misschien hebben we elkaar al eens ontmoet. Ik ben Cathelijne, moeder van drie jonge kinderen en ik kom al een aantal jaren met veel plezier als kampeerder op Landgoedcamping Het Meuleman. Als nieuwe beheerder heb ik ontzettend veel zin om aan deze prachtige plek iets van mijzelf te kunnen toevoegen.

We gaan het karakter behouden en nog meer beleving en gezelligheid bieden. Hoe we dit gaan doen? Daar houden we je in de komende tijd van op de hoogte. Er komen heel veel extra redenen om ons nog eens te bezoeken en te genieten op Landgoedcamping Het Meuleman. Dus houdt ons in de gaten!

Ik heb heel veen zin in het komende seizoen en hoop met jullie nog vele mooie herinningen te mogen maken.

Tot snel in de Lutte,

Cathelijne Grobbee

 

 

december 23, 2019 — Filed under: Nieuws
Twente