Traditionele Yurt

Op een prachtige plek op de camping, aan de rand van het heideveld staat onze traditionele yurt. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Het is een hele bijzondere ervaring om in een yurt te slapen. ‘s Nachts lig je onder de koepel en heb je zicht op de sterrenhemel. Je krijgt hier echt het gevoel ver van huis te zijn.De yurt is met traditioneel, handbeschilderd meubilair ingericht en biedt ruimte aan 5 personen.

Er staat een tweepersoonsbed, een éénpersoonsbed met daaronder twee losse matrassen. Daarnaast zijn er een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker en serviesgoed in de yurt aanwezig. Er is een gaspitje en buiten staat een grote gas-barbecue die je kunt gebruiken.

Met een beetje geluk kun je ‘s avonds de herten aan de rand van het heideveld zien grazen. Wil je de Twentse natuur op unieke wijze beleven? Dan is de yurt een aanrader!

LET OP: Aan het eind van het seizoen komt deze traditionele yurt te koop te staan. Mocht je interesse hebben kun je contact opnemen met ons.