Twentse Natuurwijsheid Wandeling

Aanmelden verplicht

Als gediplomeerd kruidenkundige verzorgt Simone Pots lezingen, workshops (creatief koken),natuurgerichte belevingsactiviteiten en Twentse natuur wijsheid wandelingen, ook op onze camping! Tijdens anderhalf uur durende wandelingen vertelt ze over de geneeskracht, gebruiken, verhalen en toepassingen van bomen en planten uit het unieke Twente. Je gelooft je oren niet! Onderweg krijg je ook nog een kopje thee, door Simone zelf gemaakt natuurlijk.
Data: 4, 12,19 juli en 2 augustus.

Wie is Simone?:  ”Mijn naam is Simone Pots. Als klein kind verbouwde ik al kruiden en probeerde allerlei recepten uit. Na diverse opleidingen en werk in de tuinbouw, en bloemenwinkels, belandde ik in de gezondheidszorg. Waar ik werkte met verstandelijk gehandicapten als activiteitenbegeleider. Ik bood o.a. natuurprojecten aan. Zo leerde ik op een anderen manier de natuur te beleven. De opleiding voor kruidenvakvrouw was voor mij het ontbrekende stukje. Met de Wilde Pluk wil ik mijn liefde voor de natuur overbrengen. Om mensen te inspireren, te verwonderen en de natuur te respecteren. Kruiden zijn puur en vind je overal om je heen. In de tuin, in parken, langs de fietspaden, aan de kant van de weg, op bouwgrond. Overal laat moeder natuur haar geneeskracht zien.”

Kosten:
Gasten: €5,-
Niet-gasten: € 12,50

Voor bijna al onze activiteiten geldt een minimum en maximaal aantal deelnemers; dus vergeet je niet tijdig aan te melden als je zeker wilt zijn van een activiteit.

reserveren kan bij de receptie op de camping.

Twentse Natuurwijsheid Wandeling