Home / Huisjes / Boerderij 8 personen

Boerderij (8 personen)

Op het kampeerterrein tussen de bomen in het groen staat ons oude boerderijtje. We hebben het boerderijtje in 2023 volledig opgeknapt en is van alle gemakken voorzien. Er zijn drie slaapkamers: een kamer met een tweepersoonsbed en twee driepersoonskamers met één stapelbed en een eenpersoonsbed. De gezellige keuken is voorzien van een nieuw keukenblok met gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. De badkamer is via de woonkamer te bereiken. De boerderij wordt verwarmd met een gashaard en infrarood warmte elementen. Er is geen 5G en Wifi-bereik op deze plek in het bos. Dat is wel even wennen, maar je zult merken hoe snel je hier weer aan gewend raakt en ander tijdverdrijf zal (her)ontdekken.

Grotere familie of vriendengroep

Het boerderijtje staat midden op het terrein tussen de kampeerplekken, dus ook met een grotere familie of vriendengroep kun je in combinatie met een aantal kampeerplekken van elkaar en de omgeving genieten. 

Het zonnige terras met heerlijke loungeset is ideaal als centrale plek om samen te eten en te borrelen. Met een beetje geluk zie je ook nog een eekhoorn voorbij komen. Direct achter het boerderijtje is een speelplek met schommel en zandbak. 

Kortom: een fijne plek voor 8 personen of meer!


Inventarisatielijst

In de boerderij zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

We verhuren de boerderij van april tot oktober voor een verblijf van maximaal een maand. Buiten dit seizoen op aanvraag. Wil je de huur van het boerderijtje combineren met een of meerdere naastgelegen kampeerplekken? Dan kun je dit in de online boekingsaanvraag aangeven in het opmerkingenveld of een mail sturen naar: [email protected].

Het boerderijtje is helemaal gerenoveerd! Bekijk de foto's hieronder.

1 / 17Hierboven zou je een boekingsformulier moeten zien waarin je de gewenste aankomstdatum en het aantal personen kunt aangeven. Dit formulier wordt ingelezen in de website vanuit het boekingssysteem, en dat duurt soms een paar seconden langer. Als je geen boekingsmogelijkheid ziet, ververs dan deze pagina een keer.


Kom je er niet uit, bel ons even

+31 (0)541 5512 89


Of wil je teruggebeld worden?

Zoek & boek