Home / Kamperen

Kamperen

Al onze kampeerplekken hebben stroom (10 ampère) en water. De stroompunten en kranen zijn gegroepeerd per 4 à 6 plekken.

Onze camping is gelegen in het natuurgebied Het Lutterzand. Alle kampeerplekken zijn natuurlijk aangelegd op zandgrond en liggen tussen bomen, zonder gras of tegels. De meeste hebben half schaduw.

Alle plekken variëren in grootte en soort. We horen graag wat je wensen zijn en of je met een (grote of kleine) tent, caravan of camper komt, zodat we daar rekening mee kunen houden.

We hebben ook een trekkersveldje. Klik hier om een trekkersplek te boeken.
Kampeerplekken

Kampeerplek natuur

 1 - 6 personen

 10 Ampère

 Huisdieren toegestaan

Onze natuur plekken zijn allemaal uniek. Op de natuurplekken gelden geen vaste wisseldagen.

Kampeerplek heideveld

 1 - 6 personen

 10 Ampère

 Huisdieren toegestaan

Onze ruime heideveldplekken zijn heel geschikt voor rustzoekers. Deze pareltjes liggen bij ons heideveld en toch dichtbij het sanitair.

Kampeerplek zwemvijver

 1 - 6 personen

 10 Ampère

 Huisdieren toegestaan

De zwemvijverplekken zijn gezellig gegroepeerd rond de Kapschuur, bij het water. Ze zijn geliefd bij jonge gezinnen en gasten die van gezelligheid houden.

Tentipi - compleet ingericht

 4 - 8 personen

 10 Ampère

 Geen huisdieren

Ervaar het ultieme natuurkampeergevoel in onze tentipi’s, compleet ingericht met buitenkeuken. Geen gedoe met opbouwen en afbreken, maar direct genieten van de natuur!

Trekkerstipi

 6 personen

 10 Ampère

 Geen huisdieren

Op ons trekkersveldje staan m.i.v. mei 2024 twee Trekkerstipi's. Je kunt ze leeg boeken, zoals een trekkershut, of ingericht. Geen stress!

Zoek & boek