Home / Kamperen / Trekkerstipi

Trekkerstipi

Op ons trekkersveldje staan met ingang van de meivakantie 2024 twee Trekkerstipi's. Deze kun je als een lege "trekkershut" boeken, als je onderweg bent maar wel je eigen slaap- en kookspullen bij je hebt. Je kunt echter ook allerlei dingen erbij boeken, die je dan niet van huis hoeft mee te nemen.

Zelf geen kampeerspullen meenemen?

Je kunt bij een boeking vooraf van alles erbij huren, zoals luchtbedden en/of een servieskist. Je kiest dus zelf, of je uiteindelijk alleen nog je slaapzak en je tandenborstel mee hoeft te nemen.

In het bijgaand filmpje zie je de mogelijkheden voor een ingerichte tipi, inclusief luchtbedden en een servieskist. Op het trekkersveldje ligt geen houten basis, dus de tent staat direct op zandgrond. Net als in het filmpje is er wel een picknicktafel bij de Trekkerstipi's.


Slapen op je eigen luchtbed?

Boek je een lege Trekkerstipi, dan heb je geen gedoe met opzetten. Je brengt je eigen spullen naar binnen, en kunt direct genieten van onze camping. Als je een matras of luchtbed erbij huurt, ligt die voor je klaar in de tent.


Complete camping-servieskist

Om te koken kun je je eigen spullen meenemen. Je kunt ook een complete servieskist met kookgerei en serviesgoed boeken. Koken doe je dan op een 1-pits campinggasstel.

Wat zit er allemaal in de servieskist?


Er kunnen maximaal 6 personen in een Trekkerstipi.

Helaas mogen er geen honden in de Trekkerstipi's.

De tipi's zijn beperkt boekbaar voor groepen of kampen. Neem dan even persoonlijk contact op om de mogelijkheden te bespreken. 
Hierboven zou je een boekingsformulier moeten zien waarin je de gewenste aankomstdatum en het aantal personen kunt aangeven. Dit formulier wordt ingelezen in de website vanuit het boekingssysteem, en dat duurt soms een paar seconden langer. Als je geen boekingsmogelijkheid ziet, ververs dan deze pagina een keer.


Kom je er niet uit, bel ons even

+31 (0)541 5512 89


Of wil je teruggebeld worden?

Zoek & boek