Home / Glamping / Klapcaravan Koosje

Klapcaravan Koosje (1 of 2 personen)

Klapcaravan Koosje komt uit 1976. Ze stond in 2023 voor het eerst met haar originele voortent op Landgoedcamping Het Meuleman en is terug voor het kampeerseizoen van 2024. Ze staat op een prachtige plek, nr. 55, vlakbij het heideveld.

Houd je van vintage, in combinatie met bos en water? Koosje heeft alles voor een knus verblijf voor twee personen. Ze is volledig ingericht in retro-stijl, en met haar originele voortent staat ze voor je klaar.

Koosje is geschikt voor 1 of 2 personen en wordt verhuurd voor een verblijf van minimaal twee nachten. Er is een tweepersoonsbed, maar het is ook mogelijk om twee eenpersoons-slaapplekken te maken.

In overleg is een hond welkom in klapcaravan Koosje. Bel Miranda Budde 06-10937278 of Sandra Bosman 06-50555234 om te overleggen.

 

Inventarislijstje

Koosje heeft het volgende om je verblijf aangenaam te maken:


Wil je alvast dromen van je verblijf in Koosje? Blader dan eens door onderstaande foto's.

1 / 34


Hierboven zou je een boekingsformulier moeten zien waarin je de gewenste aankomstdatum en het aantal personen kunt aangeven. Dit formulier wordt ingelezen in de website vanuit het boekingssysteem, en dat duurt soms een paar seconden langer. Als je geen boekingsmogelijkheid ziet, ververs dan deze pagina een keer.


Kom je er niet uit, bel ons even

+31 (0)541 5512 89


Of wil je teruggebeld worden?

Zoek & boek