Home / Huisjes / Huisjes 4 tot 6 personen

Huisjes (4 tot 6 persoons)

Midden op onze camping staan vier mooie vakantiehuisjes. De huisjes zijn in 2021 gerenoveerd en voorzien van een moderner interieur. Ze beschikken over twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met stapelbedden. De 6-persoonshuisjes hebben 2 stapelbedden in de kinderslaapkamer. De 4-persoonshuisjes hebben 1 stapelbed en een klein speelhoekje in de kinderslaapkamer.

De keuken is voorzien van een dubbele elektrische kookplaat, koelkast, filter koffieapparaat, waterkoker en combimagnetron. Voor de koudere dagen is er in de huisjes een centrale verwarming aanwezig. De huisjes beschikken over WIFI en internet-tv.

Via de tweepersoonsslaapkamer kom je in de badkamer met toilet en douche. Voor een gezin met kinderen een ideale situatie. Bij een andere samenstelling van het reisgezelschap is dit iets om rekening mee te houden bij de boeking. 

Buiten kun je op je eigen terras, heerlijk ontspannen en van de natuur genieten. Houd je zelf van een beetje comfort en vind je het voor de kinderen toch leuk om vriendjes te maken op de camping, dan is een huisje op onze camping de ideale accommodatie.

De vakantiehuisjes zijn het hele jaar door te boeken. Dus ook buiten het seizoen ideaal als je op zoek bent naar een mooie plek in de natuur. Als de camping gesloten is, is het hier heerlijk rustig.


Inventarisatielijst

In de huisjes zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

We verhuren de huisjes per weekend / midweek / week, en maximaal voor een verblijf van een maand.1 / 13
Hierboven zou je een boekingsformulier moeten zien waarin je de gewenste aankomstdatum en het aantal personen kunt aangeven. Dit formulier wordt ingelezen in de website vanuit het boekingssysteem, en dat duurt soms een paar seconden langer. Als je geen boekingsmogelijkheid ziet, ververs dan deze pagina een keer.


Kom je er niet uit, bel ons even

+31 (0)541 5512 89


Of wil je teruggebeld worden?

Zoek & boek