Home / De camping / Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag aan of over Camping meuleman? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen / FAQ.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze receptie via [email protected]

Algemeen

Er is gratis wifi op de camping. Vooral op het centraal gelegen terrein. Achter het hoofdsanitair richting het boerderijtje en de heideveldplekken is er helaas zeer slecht bereik. Ook het normale mobiele telefoonnetwerk is hier vaak niet beschikbaar.

Uw hond is aangelijnd van harte welkom. Geef dit aan bij uw reservering. De kosten voor het meebrengen van een hond bedraagt per dag: €3,10. Er mogen maximaal 3 honden per plaats bij gereserveerd worden.

Het kan zijn dat het mobiele netwerk op de camping niet altijd even goed is. Moet u toch echt bereikbaar zijn tijdens het verblijf geef dit aan bij uw reservering. Wij zullen u indelen op een plek waar beter bereik is, dan wel mobiel, dan wel via Wifi. Als u echt bereikbaar moet zijn voor noodgevallen, kunt u het vaste nummer van onze camping doorgeven. Moet u ook buiten openingstijden van de receptie bereikbaar zijn? Neem dan even persoonlijk contact met ons op om een mogelijkheid te bespreken.

Op de camping dienen honden aangelijnd te zijn. Het uitlaten van de honden dient buiten de camping te gebeuren. Aan de rivier de Dinkel is een honden uitlaatplek waar honden vrij mogen rondlopen. Dit is ca.10 min lopen vanaf de camping. Honden zijn niet toegestaan op het strand en in de zwemvijver.

Nee, onze camping is auto-vrij. U mag in- en uitladen en daarna uw auto op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen plaatsen. Uiteraard geldt dit niet voor auto’s met daktenten of andere kampeermiddelen.

Ja, u mag BBQ-en. Wees wel voorzichtig met droogte. We hebben op ons terrein veel zeer brandbare jeneverbessen. Houd dus water of zand in de buurt en gebruik de BBQ niet als ‘kampvuur’.

Nee, tussen 22:00 en 8:00 mogen er geen auto’s rijden op het terrein.

Nee. Wij hebben heel veel zeer brandbare jeneverbessen op het terrein. Verder kan ons terrein door het hele jaar heen behoorlijk droog zijn. Daarom is kampvuur in het seizoen absoluut niet toegestaan. Ook niet in de vorm van een BBQ die na de maaltijd als ‘vuurtje’ wordt gebruikt. Gewoon BBQ-en is wel toegestaan.

Nee. De campingfaciliteiten zijn uitsluitend voor campinggasten.

Wij zorgen ervoor dat er voor u een envelope klaar ligt bij de informatiebus van de receptie. Mocht u bij aankomst nog hulp nodig hebben, dan zijn wij bereikbaar via de nachtbel.

Omdat de camping gelegen is in het grensgebied tussen Nederland en Duitsland, is de dekking van de mobiele telefonie helaas niet optimaal. Daardoor krijg je regelmatig een berichtje “welkom in Duitsland” en doet je mobiele telefoon het vaak niet. Om goed te kunnen bellen, zul je daarom van het terrein af moeten richting de bewoonde wereld, circa 500 meter richting De Lutte.


Boekingen

Als u uw boeking wilt wijzigen, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden. Neem daartoe even contact met ons op, per mail of telefonisch. Dan gaan wij voor u aan de slag.

Nee, omdat al onze plekken uniek zijn en niet voor alle kampeermiddelen geschikt, wijzen wij de plekken toe. Uiteraard kunt u wel uw wensen en voorkeuren aangeven, waar wij zoveel mogelijk rekening mee zullen houden. Mocht u bij aankomst een andere plek wensen, kunnen wij met u kijken welke plekken nog beschikbaar zijn. Omboeken is dan meestal geen probleem.

  • Campingplekken: inchecken na 13:00 en uitchecken voor 11:00
  • Huisjes en Yurt: inchecken na 15:00 en uitchecken voor 10:00

In alle gevallen geldt dat u zich even meld bij de receptie als u de camping verlaat. Mocht u buiten openingstijden van de receptie willen in- of uitchecken, gelieve dit een dag van tevoren aangeven bij de receptie.

In het opmerkingenveld bij uw online boeking, kunt uw aangeven wat uw wensen of eisen zijn. Wij houden hier dan zoveel mogelijk rekening met bij de toewijzing van uw plek. Voorbeeld: wij willen graag een zonnige plek, onze voorkeur gaat uit naar een plek aan de bosrand, gelieve een privé gelegen plek etc.

  • Als u een boeking online maakt krijgt u direct een aanvraag bevestiging.
  • Vervolgens zullen wij uw boeking verwerken in het systeem. Als uw aanvraag door ons verwerkt is in het systeem en uw plek op de camping is toegewezen, krijgt u de definitieve reserveringsbevestiging met betaallink per mail.
  • Een aantal dagen voor aankomst op de camping, krijgt u een aankomst notificatie met verdere algemene informatie.

Rond de ca. 5 meter beschouwen wij uw caravan als normaal. Kleine caravans hebben maar 1 zit/slaapgedeelte.

Wij vragen u vooraf uw betaling te voldoen. Bij reservering hanteren wij een betalingstermijn van 4 weken voor aankomst. In uw boekingsbevestiging is een link toegevoegd naar een online betaalomgeving (ideal). U kunt daarmee heel eenvoudig uw betaling voldoen. Als u handmatig een overboeking wilt doen, graag even uw reserveringsnummer vermelden. Komt u zonder reservering, dan kunt u contant op per PIN betalen bij de receptie.

Ja wij hebben enkele plekken waar ruimte is voor een camper van 8 meter. Geef dit wel duidelijk aan in uw boeking om er zeker van te zijn dat wij u een plek toekennen waar u ook kunt komen en kunt staan.

Wij mailen u altijd een boekingsbevestiging. Het is mogelijk dat de bevestiging van uw aanvraag en/of reserveringsbevestiging in uw ongewenste mail is terecht gekomen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan het zijn dat er een typefout is gemaakt bij uw online boeking, wij vragen u dan om ons te bellen om te controleren of uw boeking is overgekomen. Dan passen wij het handmatig voor u aan.

Al onze kampeer plekken zijn uniek. Bij uw online boeking kunt u aangeven met welk kampeermiddel u komt, wij houden hier rekening mee bij het toewijzen van uw plek, zodat de plek ook geschikt is voor uw kampeermiddel. Mocht u een voorkeuren hebben, zoals bijvoorbeeld een zonnige plek dan kunt u dat aangeven in de opmerkingen.

Het is niet mogelijk om op één online reservering meerdere locaties te boeken. Wel kunt u meerdere losse reserveringen maken en in het opmerkingenveld vermelden dat u samen reist. Wij zullen bij de indeling van de plekken hierbij rekening houden. Bij deze optie krijgt u per reservering een boekingsbevestiging. U kunt ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij maken dan voor u de boeking als geheel en u ontvangt van ons dan ook maar één boekingsbevestiging.

Het maximum aantal kampeermiddelen per kampeerplek is 2.

In het opmerkingen veld van online boeking kunt u aangeven dat u samen met een andere familie reist en dat u graag bij elkaar wilt staan. Wij zullen hier dan bij de indeling rekening mee houden.

Nee, wij hebben geen gras op de camping. Onze camping is gelegen in Het Lutterzand. De gehele camping bestaat uit zandgrond. Het voordeel is dat het water daardoor relatief snel wegzakt. Modderig is onze camping nagenoeg nooit.

Op deze plekken zijn er wisseldagen op maandag en vrijdag. Houd bij de boeking rekening dat u een maandag of vrijdag selecteert.

Het systeem staat maar één plek per boeking toe als u online boekt. Boek daarom elke plek apart en voer bij in het opmerkingenveld in dat u samen wilt staan, oftewel, verwijs naar de andere boekingen. Plaatsen u dan bij elkaar. Wilt u maar één rekening krijgen, dan geeft u dat ook in het opmerkingen veld aan. Wij voegen dan de boekingen samen en u krijgt dan één boekingsbevestiging en factuur.

Jazeker, wij hebben verschillende arrangementen. Die verschijnen in uw scherm bij uw boeking, bijvoorbeeld als u via het alles in 1 overzicht zoekt