Home / Glamping / Luxe yurt

Luxe yurts

Op een prachtige plek op de camping, aan de rand van het heideveld staan onze luxe yurts, die volledig zijn opgebouwd uit natuurlijke materialen. Het is een hele bijzondere ervaring om in een yurt te verblijven. ‘s Nachts lig je onder de koepel en heb je zicht op de sterrenhemel. Je krijgt hier echt het gevoel ver van huis te zijn.

De yurts zijn comfortabel en luxe ingericht. We hebben een 2-persoons yurt en twee 4-persoons yurts. Er staat een comfortabel tweepersoonsbed (160×200) in beide typen yurts en een stapelbed in de 4-persoons yurts.
Het keukenblok van de yurt is ingericht met een aanrecht met stromend (warm) water, een grote koelkast met apart vriesvak, een inductiekookplaat, een Nespresso koffiezetapparaat, een waterkoker, en pannen en serviesgoed.

Centraal in de yurts staat een hoog rendement houtkachel, waarmee de hele ruimte in korte tijd heerlijk warm gestookt kan worden.
Daarmee is de yurt ook in het winterseizoen te huur. Een unieke ervaring, want dan is de rest van de camping gesloten en ben je helemaal één met de natuur. 

De yurts hebben grote ramen waardoor je prachtig zicht naar buiten hebt, Met een beetje geluk kun je ‘s avonds de herten aan de rand van het heideveld zien grazen. Wil je de Twentse natuur op unieke wijze beleven en ben je op zoek naar een plek waar je heerlijk kunt ontspannen? Dat kan in een van onze yurts!


Privé sanitair

Voor extra luxe en comfort hebben alle yurts een eigen verwarmd privé-sanitair met een douche, toilet en wastafelmeubel.


Inventarisatielijst

In de yurt zijn de volgende faciliteiten aanwezig:


We verhuren de luxe yurt voor een verblijf van minimaal 2 nachten, zowel ’s zomers als ’s winters en maximaal voor een maand. 

Honden en andere huisdieren zijn helaas niet welkom in de yurt. 

1 / 16


Yurt met privé sanitair (2 personen)


Yurt met privé sanitair (4 personen)


Hierboven zou je een boekingsformulier voor de yurts moeten zien, waarin je de gewenste aankomstdatum en het aantal personen kunt aangeven. Dit formulier wordt ingelezen in de website vanuit het boekingssysteem, en dat duurt soms een paar seconden langer. Als je geen boekingsmogelijkheid ziet, ververs dan deze pagina een keer.


Kom je er niet uit, bel ons even

+31 (0)541 5512 89


Of wil je teruggebeld worden?

Zoek & boek