Home / Actualiteiten / Activiteiten voor jong en oud

Activiteiten voor jong en oud

In het hoogseizoen organiseren we activiteiten voor jong en oud. We proberen met ons activiteitenaanbod je creativiteit te prikkelen, een bijdrage te leveren aan je natuurbeleving door zoveel mogelijk natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen te gebruiken.

Zo bouwen we hutten met de snoeiboompjes van het heideveld en oude laken en knijpers. Na afloop bakken we broodjes  en zetten we thee boven het vuurtje in het huttendorp. Of we leren papier maken met bloempjes, maken kabouterbootjes met blaadjes en takjes of vilten met echte wol.

Voor wie wat meer actie wil, hebben we een zwemvijver en spelen we vlaggenroof op het heideveld.


Hieronder een greep uit onze activiteiten van 2023 ...


Op 10 augustus 2023 was de Nationale Reisopera bij ons, met twee voorstellingen voor onze campinggasten!


Elke woensdagavond pizza-avond

Op woensdagavond wordt onze Kapschuur omgebouwd tot pizzeria. In ons pop-up restaurant midden op het terrein kun je genieten van de kraakverse pizza's die ter plekke worden bereid in de houtoven.


Yogalessen op zondag

Vanaf 9 juli 2023 kun je op zondag genieten van een ontspannende yogales, zowel voor volwassenen als ouders en kinderen.


Ontspannende massage midden in de natuur

In het hoogseizoen komt Saskia van De Olie Oase op vaste dagen een heerlijke ontspannende massage geven. Als het weer het toelaat in de buitenlucht en anders in een van onze bijzondere accomodaties.


Kabouterspeurtocht

Wist je dat er meerdere kabouters op onze camping wonen? We organiseren in het hoogseizoen regelmatig een speurtocht naar onze kabouters. Zoek je met ons mee?


Mandala maken

Voor het maken van mandala's gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen.


Camping quizz

Test je kennis over allerlei onderwerpen tijdens onze enige echte camping quizz! De vragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en zijn geschikt voor jong en oud.


Silent disco

Om de week op donderdagavonden is het disco-avond op onze camping. Keiharde muziek past niet bij onze natuurcamping, maar met een koptelefoon op kun je genieten van de muziek en een dansje wagen. Zo blijft het toch lekker stil op onze camping!

Dit is nog slechts een greep uit de activiteiten die we de komende tijd organiseren! Wil je weten wanneer wat plaatsvindt? Check het activiteitenbord bij ons in de receptie. De programma’s van de week hangen overal op de camping zodat je niks hoeft te missen en ook in de agenda op de website vind je informatie over welke activiteiten er op de planning staan.


1 / 27
Zoek & boek