Home / Actualiteiten / Beleef het Theaterfestival van binnenuit

Beleef het Theaterfestival van binnenuit

Voor het eerst wordt het gloednieuwe 3 daagse Theater Festival Groond georganiseerd bij ons op de camping op 25 september 2022.

Om het Theaterfestival zo leuk mogelijk te beleven hebben we speciaal hiervoor een arrangement samengesteld.

Het arrangement bevat:

  • 3 nachten verblijf op een standaard kampeerplek tussen de theatermakers
  • Een avond eten met de theatermakers
  • 5 workshops om te volgen op zaterdag
  • Onbeperkt voorstellingen bijwonen op het terrein op zondag

Kosten: €75,00 per persoon

Tijdens Groond krijg je voor 1 ticket 5 verschillende korte voorstellingen. Doordat de voorstellingen meerdere keren tijdens de middag worden gespeeld kan je je eigen programma bepalen! Tussen de voorstellingen door geniet je van de mooie omgeving en een hapje en een drankje.

Heb je zin gekregen in dit heerlijke weekend vol cultuur, historie en vermaak? Wees de eerste en boek dit fantastische arrangement.

Het Theaterfestival Groond Arrangement

Groond is een gloednieuw theaterfestival op Landgoedcamping Het Meulenman op Het Lutterzand in De Lutte. Nieuwe energie op oude grond. Groond wordt een festival op Landgoedcamping Het Meuleman.

De rijke natuur, cultuur en historie van Twente vormen de basis voor het festival. Deze kun je alleen ervaren door er een poosje te zijn! Daarom nodigen we je uit met jouw gezelschap 3 dagen op de camping te verblijven terwijl de theatermakers hun voorstellingen voorbereiden!


Ga naar de website van Groond voor meer informatie.

Zoek & boek