Home / Actualiteiten / Boek nu je vakantie of weekendje weg in 2023!

Boek nu je vakantie of weekendje weg in 2023!

Juist met deze winterse temperaturen is het heerlijk om alvast bezig te zijn met de vakantie(s) en weekendjes weg in 2023. Wil je zeker weten dat je een plekje hebt bij ons op de camping tijdens Hemelvaart, Pinksteren, de meivakantie en/of de zomervakantie? Boek je vakantie en/of weekendje weg vandaag nog! 

Kamperen met tent, caravan of vouwwagen

Al onze ruime kampeerplekken hebben een eigen stroomaansluiting afgezekerd op 10 ampère en zijn natuurlijk aangelegd en op zandgrond, dus geen gras of verharding door tegels. De meeste plekken hebben halfschaduw.

Onze standaard plekken zijn allemaal uniek. Elke plek heeft haar eigen karakter qua grootte, bossage en locatie. Op de standaard plekken gelden geen vaste wisseldagen.

De pareltjes van onze camping zijn onze heideveldplekken en uitermate geschikt voor rustzoekers. Ze liggen aan de rand van ons heideveld en toch dicht bij het sanitair. Het is een rustig en schaduwrijk terrein dat zeer ruim is opgezet.

De zwemvijver plekken zijn gegroepeerd bij de zwemvijver en rond de kampschuur. Deze plekken zijn wat zonniger en hebben zicht op het strandje of water. Ze zijn geliefd bij gezinnen met kinderen en gasten die van gezelligheid houden.

Kamperen in onze kant-en-klare tentipi’s

Het ultieme natuurkampeergevoel beleef je in onze nieuwe kant-en-klare tentipi’s, die verdeeld over onze camping te vinden zijn. Ze zijn voorzien van alles wat je als echte kampeerder nodig hebt. Geen stress met opbouwen of afbreken, gewoon meteen landen in onze mooie natuur en plaatsnemen in een stoeltje met schapenvachtje.

Luxe yurts

Op een prachtige plek op de camping, aan de rand van het heideveld staan onze luxe yurts, die volledig zijn opgebouwd uit natuurlijke materialen. ‘s Nachts lig je onder de koepel en heb je zicht op de sterrenhemel. Je krijgt hier echt het gevoel ver van huis te zijn. De yurts zijn comfortabel en luxe ingericht. We hebben een 2- en een 4-persoons yurt.

Huisjes 4 tot 6 personen

Midden op onze camping staan vier mooie vakantiehuisjes. De huisjes zijn eenvoudig ingericht, maar met alles wat je nodig hebt. Ze beschikken over twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en afhankelijk van het aantal personen één kamer met één of twee stapelbedden. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron.

Boerderij 8 personen

Op het kampeerterrein tussen de bomen in het groen staat ons authentieke boerderijtje. Ook deze accommodatie is eenvoudig ingericht, maar wel van alle gemakken voorzien. Er zijn drie slaapkamers: een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met één stapelbed en een kamer met twee stapelbedden. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron.

Het kampeergedeelte is geopend van 1 april tot 30 september. De 4-6 persoonshuisjes en de yurts verhuren we het hele jaar door.

Boek nu je vakantie of weekendje weg voor 2023!

Zoek & boek