Home / Actualiteiten / In de herfst genieten van sprookjesachtige sferen op onze camping

In de herfst genieten van sprookjesachtige sferen op onze camping

Met al die mooie herfstkleuren lijkt het wel een sprookje op onze boscamping! En ook jij kunt hier de komende weken van genieten, want we hebben nog wat plekjes vrij in de yurts en in de huisjes. Boek je een van onze accommodaties voor dit jaar? Dan profiteer je ook nog van de 2022 prijzen!

Kamperen in de yurts

Optimaal van de herfst genieten op een prachtige plek op de camping? Dat kan in onze luxe en comfortabele yurts die volledig zijn opgebouwd uit natuurlijke materialen en in deze tijd zelfs zijn voorzien van een goed isolerende winterjas. Centraal in de yurts staat een hoog rendement houtkachel, waarmee de hele ruimte in korte tijd heerlijk warm gestookt kan worden en je ook in deze tijd nog prima kunt kamperen.

Het is een hele bijzondere ervaring om in een yurt te verblijven, juist in het najaar als er bijna geen andere gasten op de camping zijn. Overdag kun je heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving en ‘s nachts lig je onder de koepel in een comfortabel bed met zicht op de sterrenhemel.

Vakantiehuisjes

Liever in een huisje? Ook dat kan nog de hele herfst! Midden op onze camping staan vier vakantiehuisjes. Ze beschikken over twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met stapelbedden.

Voor de koudere dagen is er in de huisjes een centrale verwarming aanwezig, dus ook hier zit je lekker comfortabel en kun je genieten van de rust en de sprookjesachtige omgeving.

Nog even een weekend of weekje er tussenuit met familie, vrienden of collega’s? Boek nu een van onze accommodaties en kom genieten van de prachtige herfstkleuren!1 / 25
Zoek & boek