Home / Actualiteiten / LANDart

LANDart

Gedurende het hoogseizoen worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. We proberen met ons activiteitenaanbod een bijdrage te leveren aan het natuurbeleving en bewustzijn en gebruiken we voor kinderactiviteiten zoveel mogelijk natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen en prikkelen we de creativiteit.


In het kader van de week van de amateurkunst (WAK) van de gemeente Losser organiseren wij een super leuke 2-daagse workshop Landart op de camping. 

De workshop vindt plaats onder professionele begeleiding van Landschapskunstenaar Hans Scholte in't Hoff. Voorkennis is niet nodig! Laat je verrassen en inspireren door de natuur en het natuurlijke materiaal dat aanwezig is.

Het is snel schakelen, want het is al woensdag 29 juni en donderdag 30 juni, met eventueel een uitloop naar vrijdag 1 juli. Alles ter gelegenheid van de uitreiking van de Schatkamerpluym, die dit jaar op onze camping uitgereikt zal worden. De genodigden zullen langs een route lopen waaraan de kunst te bewonderen is.

Er is nog plek op de camping, voor wie een nachtje wil blijven slapen. Of slaap in onze ingerichte Tentipi, dan hoef je alleen je slaapzak maar mee te brengen! Programma:

We starten woensdag 28 juni om 10.00 uur met een introductie over de inhoud van de dag en de betekenis van Landart. Daarna volgt een rondgang camping/looproute waar we eventueel de objecten kunnen plaatsen.

We werken met organisch materiaal dat op de camping aanwezig is en laten ons inspireren door de plek en haar natuurlijke landschap.

Gereedschap:

Elke deelnemer wordt gevraagd zelf wat gereedschap zoals zaag, schop, grondboor, accu boormachine met houtboortjes, met takken- of snoeischaar mee te nemen en voor bindmateriaal te zorgen. Er is het een en ander wel aanwezig, maar om niet op elkaar te hoeven wachten is het fijn als iedereen zelf ook meeneemt.

Neem je eigen lunchpakket mee, je kunt wel wat extra energie gebruiken tijdens het maken en bedenken van jouw kunstwerk!Er kunnen maximaal 10 personene deelnemen aan deze workshop. 

Kosten: Het symbolische bedrag van €10!


 Een unieke kans voor creatievelingen die heel graag met natuurlijke materialen werken!

Wil jij meedoen aan deze superleuke en creatieve activiteit? Meld je dan aan.1 / 7
Zoek & boek