Home / Actualiteiten / Nog geen plannen in de zomervakantie?

Nog geen plannen in de zomervakantie?

Vandaag is de zomer officieel begonnen, maar wat betreft het weer is het al een paar weken zomer! Heb je nog geen vakantieplannen en wil je er nog een paar dagen tussenuit in Nederland? Wij hebben nog een paar kampeerplekken in de maanden juli, augustus en september!

Al onze kampeerplekken zijn erg ruim en geschikt voor tenten, caravans en vouwwagens. Je kunt kiezen tussen een natuur-, heideveld of zwemvijverplek, dus er is altijd een plek die aansluit bij jouw wensen!


Natuurplekken

Onze natuurplekken zijn allemaal uniek. Elke plek heeft haar eigen karakter qua grootte, bossage en locatie. Op natuurplekken gelden geen vaste wisseldagen. We hebben prachtige plekken aan de bosrand of in het achterbos, maar we hebben ook een aantal plekken die wat gegroepeerd of wat meer besloten liggen, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor gasten die met elkaar reizen. Geef vooral je wensen en voorkeuren op bij je reservering, zodat we hier rekening mee kunnen houden.


Heideveldplekken

De pareltjes van onze camping zijn onze heideveldplekken die uitermate geschikt zijn voor rustzoekers. Ze liggen aan de rand van ons heideveld en toch dicht bij het sanitair. Het is een rustig en schaduwrijk terrein dat zeer ruim is opgezet. Je hebt hier zicht op het achtergelegen heideveld. Op het veld staan veel prachtige jeneverbesstruiken, een zeer brandbaar en beschermd soort waar we heel trots op zijn en de reden waarom wij geen kampvuur op het terrein kunnen toestaan.

Om de rust op deze plekken te waarborgen, beperken we in drukke tijden aankomst en vertrek naar enkel de maandagen en vrijdagen. Kortingskaarten zijn op deze plekken niet geldig.


Zwemvijverplekken

De zwemvijver plekken zijn gegroepeerd bij de zwemvijver en rond de kapschuur. Deze plekken zijn over het algemeen wat zonniger en hebben zicht op het strandje of het water. Ze zijn geliefd bij gezinnen met kinderen en gasten die van gezelligheid houden. De kapschuur, die tussen de zwemvijver plekken ligt, is een ontmoetingplek voor jong en oud en een goede schuilplek tegen zon en regen. Het strandje met water en een speeltoestel bieden eindeloos speelplezier voor de kinderen.

In drukke tijden kun je op de zwemvijver plekken alleen op maandagen en vrijdagen aankomen of vertrekken.
1 / 15
Zoek & boek