Home / Actualiteiten / Ontdek al onze verschillende soorten en bijzonder accommodaties

Ontdek al onze verschillende soorten en bijzonder accommodaties.. 

Het Meuleman is de landgoedcamping in Twente waar rust en recreatie op een hele bijzondere plek in de natuur samenkomen. We hebben 113 ruime kampeerplaatsen en vijf vakantiehuisjes.

Door de natuurlijke omgeving van de camping in de Lutte liggen de kampeerplekken verspreid in het bos en langs het heideveld. Al onze campingplekken hebben een eigen stroomaansluiting afgezekerd op 10 ampère. De stroompunten zijn samen met de watervoorziening gegroepeerd per 4-6 kampeerplekken.


De kampeerplekken:

Onze standaard plekken zijn allemaal uniek. Elke plek heeft haar eigen karakter. Op standaard plekken gelden geen vaste wisseldagen. Wij hebben plek aan de bosrand, of in het achterbos. Maar we hebben ook een aantal plekken die uitermate geschikt zijn voor gasten die met elkaar reizen doordat ze wat gegroepeerd of wat meer besloten liggen. 


De pareltjes van onze camping zijn onze heideveldplekken en uitermate geschikt voor rustzoekers. Ze liggen aan de rand van ons heideveld. Op het veld staan veel prachtige jeneverbes struiken. Om de rust op deze plekken te waarborgen, beperken we in drukke tijden aankomst en vertrek naar enkel de maandagen en vrijdagen. 


De zwemvijverplekken zijn gegroepeerd bij de zwemvijver en rond de kapschuur. Deze plekken zijn vaak ook wat zonnig en hebben zicht op het strandje of water. Ze zijn geliefd bij gezinnen met kinderen en gasten die van gezelligheid houden. In drukke tijden kunt u op de zwemvijver plekken alleen op maandagen en vrijdagen aankomen of vertrekken.
De Huisjes

Midden op onze camping staan vier mooie vakantiehuisjes. De huisjes zijn in 2021 gerenoveerd en modern ingericht. Buiten kun je op je eigen terras, heerlijk ontspannen en van de natuur genieten. De 6 persoons huisjes hebben 2 stapelbedden in de kinderslaapkamer. De 4 persoonshuisjes hebben 1 stapelbed en een klein speelhoekje in de kinderslaapkamer. 

De vakantiehuisjes zijn het hele jaar door te boeken. Dus ook buiten het seizoen ideaal als je op zoek bent naar een mooie plek in de natuur. Als de camping gesloten is, is het hier heerlijk rustig.


Het boerderijtje

Op het kampeerterrein tussen de bomen in het groen staat ons oude boerderijtje. Met een eenvoudige inrichting, maar van alle basis gemakken voorzien. Buiten kun je op je grote terras met tuinmeubilair heerlijk ontspannen en naar de vogeltjes luisteren. Misschien zie je wel een eekhoorn voorbij komen.

Het boerderijtje is van april tot en met de herfstvakantie in oktober te huur. In de winter alleen op aanvraag. 

De luxe Yurt

Op een prachtige plek op de camping, aan de rand van het heideveld staat onze luxe yurt die volledig is opgebouwd uit natuurlijke materialen. Het is een hele bijzondere ervaring om in een yurt te verblijven. ‘s Nachts lig je onder de koepel en heb je zicht op de sterrenhemel

De Tentipi

Het ultieme natuurkampeer gevoel beleef je in onze nieuwe tentipi’s. Verdeeld over onze camping staan vanaf seizoen 2022 een aantal kant en klare tipi’s. Geen stress met opbouwen of afbreken, gewoon meteen landen in onze mooie natuur en plaatsnemen in een stoel met schapenvacht.

Tiny Finy Camper

Genieten in een boutique old-timer busje. Met deze sfeervolle 2- persoons romantische bus is het heerlijk chillen. Heel geschikt om er met zijn tweeën of in je eentje even tussenuit te gaan. We hopen dat jullie net als wij, Tiny Finy Camper als heel romantisch en avontuurlijk zullen ervaren. En dat je een hele fijne tijd zult beleven.


Openingstijden

De camping is geopend van 1 april tot 30 september.

De 4-6 persoonshuisjes en de yurt verhuren we het hele jaar door. Het boerderijtje is tijdens de winterperiode gesloten.

Openingstijdens van de receptie verschillen per periode. In uw aankomstbevestiging ontvangt u hierover informatie. In het hoogseizoen is de receptie doorlopend geopend van 9:00 tot 17:00.


Contactgegevens:

0541 5512 89
[email protected]

Heb je vragen over een van onze accommodaties? Laat het ons gerust weten.

Je dient akkoord te gaan met het privacy statement.

Zoek & boek