Home / Actualiteiten / Schoonmaker/maakster 38 uur per week

Schoonmaker/maakster 38 uur per week

Ben jij onze nieuwe full-time schoonmaker/schoonmaakster? Wij zoeken per direct versterking van ons team voor 38 uur per week tot eind augustus 2021.  

Naast de dagelijkse schoonmaak van het sanitair ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de vakantie huisjes, de gezelschapsruimte en het netjes houden van het hele terrein. Daar horen ook de planten en bloemen bij, dus heel fijn als je ook nog eens ‘groene vingers’ hebt.


Wij zijn een klein team en helpen elkaar waar nodig. Je zult je bij ons onderdeel van de ‘familie’ voelen, waar we samen ervoor zorgen, dat onze grote en kleine gasten, een heerlijke vakantie tijd hebben. Een schone omgeving is voor onze gasten vaak het aller belangrijkste! Daarom werken wij met professionele, milieu vriendelijke schoonmaakmaterialen. Door jouw werk, kun je voor onze gasten echt het verschil maken!

Wij verwachten van jou dat je nauwkeurig bent en houdt van opgeruimd en schoon. Je kunt je eigen tijd indelen en prioritieten stellen. Verder kun je met tijdsdruk omgaan, want als er nieuwe gasten aankomen is er soms maar een beperkte tijd waarin je de huisjes kunt schoonmaken. Verder verwachten we je dat vriendelijk en gastvrij bent naar onze gasten. Dat je zuinig bent op de materialen en dat je het in je hebt om het anderen naar hun zin te maken. Een oog voor detail is daarbij van harte welkom.

Herken jij je in dit profiel? Dan hopen we dat je contact met ons opneemt. We leggen je graag meer uit en kijken uit naar enthousiaste versterking van ons kleine team.

Ook als je minder uren of een kortere periode beschikbaar bent, komen we heel graag met je in contact.

Zoek & boek