Home / Actualiteiten / Schrijf je als theatergroep nu in voor het theaterfestival Groond!

Schrijf je als theatergroep nu in voor het theaterfestival Groond!

Wie wil met 2 benen op (de) Groond staan?

Let op!: De uiterste inzenddatum is 1 mei 2022!

Wat is Groond?

Groond is een gloednieuw theaterfestival op Landgoedcamping Het Meulenman op Het Lutterzand in De Lutte. Nieuwe energie op oude grond. Groond wordt een festival van drie dagen op Landgoedcamping Het Meuleman. De rijke natuur, cultuur en historie van Twente vormen de basis voor het festival. Deze kun je alleen ervaren door er een poosje te zijn! Daarom nodigen we je uit met jouw gezelschap 3 dagen op de camping te verblijven!

Theaterfestival Groond Landgoecamping Het Meuleman


Wij zoeken jou!

Voor het festival zoeken wij 5 gezelschappen die een voorstelling brengen die een link heeft met Twente. Deze link kan zeer divers zijn: zo kan de Twente taal een rol spelen of kan de voorstelling gebaseerd zijn op Twentse verhalen, personen, lokale historie, natuur, het landschap of hetTwentse karakter.

De voorstelling moet tussen de 20 en 30 minuten duren en vindt midden in de natuurplaats. Je gebruikt het bijzondere landschap als jullie decor en inspiratie voor de voorstelling. De vorm waarin je je voorstelling brengt, is volledig zelf in te vullen. Interactief, muziektheater, monologen, dichtkunst, dans, verteltheater, poppentheater; het mag allemaal. De voorstelling wordt in het weekend op de camping geperfectioneerd, gerepeteerd en aangepast aan de omgeving. Mogelijke speelplekken kunnen zijn: Het heideveld, de vijver, het dennenbos, de open vlakte enzovoorts.

Wil je je inschrijven of meer informatie? Klik op onderstaande knop.

Zoek & boek