Home / Actualiteiten / Weekendretreat ‘Krachtig de herfst in’

Weekendretreat 'krachtig de herfst in'

Ongedwongen genieten van de kracht van de natuur? Kom in oktober naar het weekendretreat van Landgoedcamping Het Meuleman. Prikkel je zintuigen en vind verbinding. Een unieke ervaring, midden in het Lutterzand!

In verbinding met jezelf en de natuur

Tijdens het weekend maak je je lichaam en geest klaar voor de komende herfst en kan je nog even nagenieten van de zomer. Met een gevarieerd aanbod van workshops en activiteiten kom je in verbinding met jezelf en met de natuur.

Praktisch

Je verblijft op de camping in een eigen kampeermiddel of in een huisje (tegen meerprijs). Maaltijden zijn inbegrepen. Kies uit diverse activiteiten op het gebied van zintuigprikkeling, bewustwording en verbinding. Ook individuele sessies zijn mogelijk. Kies zelf welke activiteiten bij je passen. Kortom, een volledig programma voor een stevige herfst-boost.


Wat is er te doen?

Het weekend begint gezamenlijk op vrijdag avond en eindigt samen op zondag rond lunchtijd. Het programma kun je naar eigens wens en behoefte vrij in vullen. Als je je vooraf inschrijft voor een workshop, ben je gegarandeerd van een plekje. Inschrijven kan ook tijdens het weekend zelf.


Meer informatie?


Workshopleiders

Gaby Schrijvers

Mijn naam is Gaby Schrijvers, Encaustic &Art coach®, Medium, Hypno-enTrancetherapeut. Ik bied Trance-healing en diverse workshops aan en werk graag met bijenwas, verf, intuïtief schilderen, de Art of Allowing en zielstekeningen. Net wat er nodig is. Daarnaast ben ik moeder van 2 prachtig volwassen dochters en woonachtig in België.

Marguerite Bosselaar

Simone Pots

Als gediplomeerd kruidenkundige verzorgt Simone Pots lezingen, workshops (creatief koken), natuurgerichte belevingsactiviteiten en kruidenwandelingen, ook op onze camping! Tijdens het weekendretreat “krachtig de herfst in” vertelt ze over de geneeskracht, gebruiken, verhalen en toepassingen van bomen en planten uit het unieke Twente.

Adriana Adriaanse

Het loslaten van oude patronen in je leven is niet zo eenvoudig. Waar ik direct naar op zoek ga is de diepere laag, vaak in je onderbewustzijn, om de essentie te vinden en dat aan het licht brengen. NLP heeft effectieve, simpele interventies om met een nieuwe blik gericht op de toekomst verder te gaan.

Femke Kloppenburg

Mijn naam is Femke Kloppenburg (TextielFem) Textiel is mijn passie en dan vooral wol. Deze passie deel ik nu ruim 10 jaar vanuit mijn textielatelier in Enschede, Vanaf mijn eerste jaar aan de AKI (2003), gebruik ik al textiel in mijn schilderopdrachten. Jarenlang heb ik gezocht naar een intuïtieve manier om mezelf te kunnen uiten in textiel. Toen ik droogvilten probeerde, wist ik dat ik de techniek gevonden had. Ik kan mezelf hiermee verliezen in het moment en heerlijk bezig zijn met texturen, kleuren en composities.

Femke ter Haar

Tijdens deze workshop gaan we eerst een aantal basis technieken leren en vervolgens gaan we intuïtief schilderen. Je hebt hiervoor geen teken en- of schilder ervaring nodig. Je kunt een bepaald thema of vraag in gedachten houden tijdens het maken van de tekening zo ontstaan er mooie afbeeldingen.

Ron ten Voorde

Tijdens de 2,5 uur durende workshop gaan we aan de slag met de 3 pijlers. Met ademhalingsoefeningen, blootstelling aan de kou, en het trainen van de geest zorgt de gecombineerde methode dat je weer in je kracht komt te staan, balans kunt vinden en je zowel fysiek als mentaal sterker kunt voelen dan ooit!


Workshops


Prikkel je zintuigen

Kruidenworkshop, kennis, koken met kruiden en zoeken in de natuur – Kruisboogschieten – Poëzie-workshop – Kruisboogschieten – IJsbad met ademcoaching – Intuïtief schilderen – Wandelen/fietsen in prachtige omgeving van Noord-Oost Twente

 

Bewustwording

Kruidenkennis – Ochtendmeditatie – Yoga

Individuele sessies

Massages – Individuele coaching – Readings
NB: voor deze sessies gelden extra kosten.Verbinding

Kampvuur – Samen eten – Hangdrumconcert – Muziek op zaterdagavond – Stembevrijding

 

Activiteitenmenu


Vrijdagavond

Ontvangst met gezamenlijk eten en hangdrumconcert bij het kampvuur

Zaterdag

Zondag

Maandag

Uiterlijke check-out van je campingplek


Kosten

€295,- per persoon. Alle maaltijden, de workshops en de kampeerplek zijn inclusief de deelnameprijs
Mocht je geen kampeermiddel hebben, dan zijn er ook mogelijkheden voor het huren van een huisje op het terrein.

Er zijn minimaal 20 en maximaal 50 plekken.

 

Meld je aan voor de retreat

Na je aanmelding nemen we contact met je op over de precieze invulling van jouw weekend. Daarna wordt je boeking pas definitief. Tot gauw!

Je dient akkoord te gaan met het privacy statement.

Zoek & boek