Home / De camping / Accommodaties / Boerderij 8 personen

Boerderij (8 personen)

Op het kampeerterrein tussen de bomen in het groen staat ons oude boerderijtje. Met een eenvoudige inrichting, maar van alle basis gemakken voorzien. Er zijn drie slaapkamers: een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met één stapelbed en een kamer met twee stapelbedden. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. De basis badkamer is via de woonkamer te bereiken. De boerderij wordt verwarmd met een gashaard. In de woonkamer staan een radio/cd-speler en satelliet-tv die ondanks de vele bomen in de omgeving het meestal goed doet. Er is geen 4G en Wifi bereik op deze plek in het bos. Dat is wel even wennen, maar je zult merken snel je hier weer aan gewend raakt en andere tijdverdrijf zult herontdekken.

Buiten kun je op je grote terras met tuinmeubilair heerlijk ontspannen en naar de vogeltjes luisteren. Misschien zie je wel een eekhoorn voorbij komen. Direct achter het Boerderijtje is een speelplek met schommel en zandbak. 

Kortom een fijne plek in een groene omgeving.

Het boerderijtje is van april tot en met de herfstvakantie in oktober te huur. In de winter is alleen op aanvraag. 


Inventarisatielijst

In de boerderij zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

We verhuren de huisjes van april tot oktober voor een verblijf van maximaal een maand en alleen. Buiten dit seizoen op aanvraag.  

1 / 11