Home / De camping / Accommodaties / Boerderij 8 personen

Boerderij (8 personen)

Op het kampeerterrein tussen de bomen in het groen staat ons oude boerderijtje. Met een eenvoudige inrichting, maar van alle gemakken voorzien. Er zijn drie slaapkamers: een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met één stapelbed en een kamer met twee stapelbedden. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. De badkamer is via de woonkamer te bereiken. De boerderij wordt verwarmd met een gashaard en infrarood warmte elementen. Er is geen 5G en Wifi-bereik op deze plek in het bos. Dat is wel even wennen, maar je zult merken hoe snel je hier weer aan gewend raakt en ander tijdverdrijf zal (her)ontdekken.

Buiten kun je op het grote terras heerlijk ontspannen in de grote lounge set en naar de vogels luisteren. Met een beetje geluk zie je ook nog een eekhoorn voorbij komen. Direct achter het Boerderijtje is een speelplek met schommel en zandbak. 

Kortom een fijne plek in een groene omgeving.

Het boerderijtje is van april t/m de herfstvakantie te huur. In de winter alleen op aanvraag. 


Inventarisatielijst

In de boerderij zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

We verhuren de boerderij van april tot oktober voor een verblijf van maximaal een maand. Buiten dit seizoen op aanvraag.  

1 / 11