Home / De camping / Accommodaties / Luxe yurt

Luxe yurt

Op een prachtige plek op de camping, aan de rand van het heideveld staan onze luxe yurts, die volledig zijn opgebouwd uit natuurlijke materialen. Het is een hele bijzondere ervaring om in een yurt te verblijven. ‘s Nachts lig je onder de koepel en heb je zicht op de sterrenhemel. Je krijgt hier echt het gevoel ver van huis te zijn. De yurts zijn met luxe ingericht. We hebben en 2- en een 4-persoons yurt. 

Er staat een comfortabel tweepersoonsbed (160×200) en een stapelbed in de 4- persoons. Het keukeblok van de yurt is ingericht met een aanrecht met stromend (koud) water en een afvoer in de natuur (dus alléén biologisch afbreekbare chemicaliën gebruiken), een grote koelkast met apart vriesvak, 1 inductie kookplaat, Nespresso koffiezetapparaat, een waterkoker en pannen en serviesgoed.

Centraal in de 4- persoons yurt staat een hoog-rendement houtkachel, waarmee de hele ruimte in kort tijd heerlijk warm gestookt kan worden. Daarmee is de yurt ook in het winterseizoen te huur. Een unieke ervaring bleek, want dan is de camping gesloten en ben je helemaal één met de natuur. 

De yurts hebben grote ramen waardoor je prachtig zicht naar buiten hebt, Met een beetje geluk kun je ‘s avonds de herten aan de rand van het heideveld zien grazen. Wil je de Twentse natuur op unieke wijze beleven? 

Kortom, een plek waar je heerlijk kunt ontspannen!


Inventarisatielijst

In de yurt zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

We verhuren de luxe yurt voor een verblijf van minimaal 2 nachten, zowel ’s zomers als ’s winters en maximaal voor een maand. 
Honden zijn helaas niet welkom in de yurt. 

1 / 15