Home / De camping / Accommodaties / Luxe yurt

Luxe yurts

Op een prachtige plek op de camping, aan de rand van het heideveld staan onze luxe yurts, die volledig zijn opgebouwd uit natuurlijke materialen. Het is een hele bijzondere ervaring om in een yurt te verblijven. ‘s Nachts lig je onder de koepel en heb je zicht op de sterrenhemel. Je krijgt hier echt het gevoel ver van huis te zijn. De yurts zijn comfortabel en luxe ingericht. We hebben een 2- en een 4-persoons yurt. 

Er staat een comfortabel tweepersoonsbed (160×200) in beide yurts en een stapelbed in de 4-persoons yurt. Het keukenblok van de yurt is ingericht met een aanrecht met stromend (koud) water en een afvoer in de natuur (dus alléén biologisch afbreekbare chemicaliën gebruiken), een grote koelkast met apart vriesvak, een inductiekookplaat, Nespresso koffiezetapparaat, een waterkoker en pannen en serviesgoed.

Centraal in de yurts staat een hoog rendement houtkachel, waarmee de hele ruimte in korte tijd heerlijk warm gestookt kan worden. Daarmee is de yurt ook in het winterseizoen te huur. Een unieke ervaring, want dan is de rest van de camping gesloten en ben je helemaal één met de natuur. 

De yurts hebben grote ramen waardoor je prachtig zicht naar buiten hebt, Met een beetje geluk kun je ‘s avonds de herten aan de rand van het heideveld zien grazen. Wil je de Twentse natuur op unieke wijze beleven en ben je op zoek naar een plek waar je heerlijk kunt ontspannen? Dat kan in een van onze yurts!


Privé sanitair

Voor extra luxe en comfort heeft elke yurt eigen verwarmd privé sanitair met een douche, toilet en wastafelmeubel. 


Inventarisatielijst

In de yurt zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

We verhuren de luxe yurt voor een verblijf van minimaal 2 nachten, zowel ’s zomers als ’s winters en maximaal voor een maand. 
Honden zijn helaas niet welkom in de yurt. 

1 / 16