Home / De camping / Accommodaties / Tentipi met buitenkeuken

Volledig ingerichte tentipi met buitenkeuken

Het ultieme natuurkampeergevoel beleef je in onze tentipi’s. 

Verdeeld over onze camping staan meerdere kant-en-klare volledig ingerichte luxe tenten Ze zijn voorzien van alles wat je als echte kampeerder nodig hebt, inclusief een compleet uitgeruste buitenkeuken. Geen stress met opbouwen of afbreken, gewoon meteen landen in onze mooie natuur en plaatsnemen in een stoeltje met schapenvachtje.


Je hoeft alleen nog je slaapzak mee te nemen

Je slaapt op de grond, maar wel op extra dikke luchtbedden en koken kan in de compleet uitgeruste buitenkeuken. Het is dus nog steeds echt kamperen, maar dan wel met een beetje luxe en zonder al het werk van gesjouw met al je spullen, opbouwen en het gedoe van afbouwen en thuis weer opbergen.


Echt kamperen, geen gedoe

Je slaapt op extra dikke, luxe kwaliteit luchtbedden die zo goed geïsoleerd zijn, dat ze in de poolstreek gebruikt worden om op ijs te slapen. Zit het weer wat tegen of is het koud buiten, dan maak je het super gezellige en warm met de houtkachel die in april en september het midden van de tent staat of anders buiten op je eigen terras. Door de drie ruitjes heeft iedereen goed zicht op het mooie vlammenspel in de kachel. 

Helaas kun je op ons terrein geen open vuur maken, omdat het risico op bosbrandgevaar te groot is. In de veilige, afgesloten kachel mag je wel naar hartelust stoken en kun je door het ruitje de vlammen goed zien. Niet helemaal hetzelfde als een kampvuur, maar toch een prachtige gezicht en gevoel. 


Compleet ingerichte buitenkeuken

Naast de tentipi staat een compleet ingerichte buitenkeuken met een koelkastje, een gaspit en een grillplaat. Uiteraard ook met voldoende servies en bestek voor het aantal personen.


Kortom, een geweldige bijzondere kampeerervaring voor jong en oud!

De tenten zijn standaard ingericht voor 4 personen, maar u kunt er meerdere tot maximaal 8 personen boeken. Ze zijn beperkt boekbaar voor groepen of kampen. Neem hiervoor even persoonlijk contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Helaas mogen er geen honden in de tent.

1 / 23