Landgoedcamping Het Meuleman

Ontmoetingsplek in de natuur

Het Meuleman is een landgoedcamping in Twente waar rust en recreatie op een hele bijzondere plek in de natuur samenkomen. Het landgoed met camping Het Meuleman ligt in natuurgebied Het Lutterzand, tussen De Lutte en Denekamp. Het bestaat uit meer dan 300 hectare bossen, cultuurgrond en heidevelden. De camping is 7 hectare groot, waarvan 2 hectare natuurgebied. In de natuurlijke omgeving hebben we zo'n 100 ruime kampeerplaatsen, een paar luxe yurts en vier eenvoudige vakantiehuisjes. De kampeerplekken liggen verspreid in het bos en langs het heideveld.


LEES MEER OVER DE CAMPING


BEKIJK ONZE KAMPEERPLEKKENOp zoek naar een fijne kampeerplek?

We hebben nog een paar plekken voor de zomervakantie. Ons activiteitenteam heeft weer een leuk programma bedacht, met bijvoorbeeld onze bekende pizza-avonden, buitenspelletjes, silent disco, massages in de natuur ... en zelfs een "levend" Cluedo-spel.

Neem je eigen tent, caravan of camper(bus) mee, of boek een van onze glamping-mogelijkheden.

Kom je ook?TIP ! 
Wil je dit jaar de muziekvoorstelling van de Nationale Reisopera niet missen? Zorg dan dat je rond zondag 11 augustus op Het Meuleman kampeert.


zwemvijver landgoedcamping het meulemanBoek hier je vakantieKampeerplekken, Glamping en Huisjes

Luxe yurt

Tentipi - compleet ingericht

Huisje (4 tot 6 personen)

Boerderijtje (8 Personen)

Klapcaravan Koosje

Kampeerplek Natuur

Kampeerplek Zwemvijver

Kampeerplek Heideveld

Trekkerstipi

Kampeerplek - Trekkersveld

Bekijk de prijzen


1 / 34


Faciliteiten op de camping

Het centrale sanitairgebouw is het hart van onze camping. Het heeft vloerverwarming, een familie-douche, babyruimte en invalidentoilet.

In het hoogseizoen hebben wij dagelijks verse broodjes. Je kunt je bestelling een dag van te voren aan ons doorgeven. Op zon- en feestdagen halen wij de broodjes persoonlijk uit Duitsland.

Omdat onze camping vlakbij de Duitse grens ligt, hebben wij een slechte ontvangst van het mobiele netwerk, dus ook slecht 4G. Wees niet verbaasd als je een berichtje ontvangt met ‘welkom in Duitsland’ van een Duitse provider. Een aantal jaar geleden hebben wij de glasvezelkabel doorgetrokken tot aan ons middenterrein. Helaas blijkt het WIFI-signaal zich lastig te verspreiden in ons bosachtige gebied. Er zijn centrale punten op het terrein waar het WIFI-signaal meestal wel goed is. Met de versterking van ons WIFI-netwerk heb je vanaf nu ook bereik in de kapschuur en bij de zwemvijver. 

Onze camping heeft een eigen, grote zwemvijver met een strand. Op een zomerse dag voelt het hier alsof je in het buitenland bent. Op het strand staat een groot speeltoestel en is er een beachvolleybal plek. Honden mogen niet zwemmen of op het strand spelen. Voor hun is een mooi speelveld met water aan de Dinkel, op een paar honderd meter afstand. 

Centraal op het terrein is een oude kapschuur waar gezeten en gespeeld kan worden. Er is een zitje rondom een houtkachel. Verder staan er boekenkasten voor jong en oud en is er een voetbaltafel. Het is er vaak een gezellige boel. Tussen 22.00 en 8.00 uur is het er rustig, net als op de rest van het terrein. 

Verder hebben we bij het heideveld een droge en schaduwrijke plek gerealiseerd met een stretchtent. Een multifunctionele plek die gebruikt wordt voor bijvoorbeeld de yogasessies en kringspellen. 

In onze omgeving is het prachtig fietsen. Daarom hebben wij een aantal eenvoudige fietsen te huur, eventueel met kinderzitje. Er zijn ook een aantal kinderfietsjes die vrij gebruikt mogen worden. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van onze favoriete skelters, die we overal op het terrein terugvinden en waar we samen zorg voor dragen. Actualiteiten op onze camping

BEKIJK ALLE ACTUALITEITEN

13 juli 2024: Reisverhalen bij het kampvuur

12-07-2024

Op zaterdagavond 13 juli komt Karlijn Dresscher vertellen over haar avonturen, uitdagingen en levenslessen toen zij met haar gezin lange tijd rondreisde in een kampeerbus.

11 augustus 2024: openluchtvoorstelling van de Nationale Reisopera

15-05-2024

Ook dit jaar komt de Nederlandse Reisopera naar Landgoedcamping Het Meuleman! We zijn superblij dat de Reisopera een familievoorstelling komt geven op zondag 11 augustus. Dat wordt weer genieten!

Activiteiten meivakantie 2024

24-04-2024

Ook voor de meivakantie 2024 hebben we weer een leuk programma bedacht, met activiteiten voor jong en oud. Neem snel een kijkje, en boek je plek!


Zoek & boek