Home / De camping / Accommodaties

Accommodaties

Al onze campingplekken hebben een eigen stroomaansluiting afgezekerd op 10 ampère. De stroompunten zijn samen met de watervoorziening gegroepeerd per 4-6 kampeerplekken.

Onze camping is gelegen in het natuurgebied Het Lutterzand. Al onze kampeerplekken zijn natuurlijk aangelegd en op zandgrond, dus geen gras of verharding door tegels. De meeste plekken hebben half schaduw. Ze variëren ook allemaal in grootte en soort.

Omdat alle plekken zo verschillende zijn, en wij elke boom en struik kennen, verzorgen wij vanuit de receptie de deling.  U kunt eventueel in bij uw reservering uw wensen kwijt waar wij bij de indeling rekening mee proberen te houden.
Kampeerplekken

Kampeerplek standaard

Onze standaard plekken zijn allemaal uniek. Elke plek heeft haar eigen karakter qua grootte, bossage, locatie. Op standaard plekken gelden geen vaste wisseldagen.

Kampeerplek heideveld

De pareltjes van onze camping zijn onze heideveldplekken en uitermate geschikt voor rustzoekers. Ze liggen aan de rand van ons heideveld en toch dicht bij het sanitair. Het is een rustig en donker terrein dat zeer ruim is opgezet.

Kampeerplek zwemvijver

De zwemvijver plekken zijn gegroepeerd bij de zwemvijver en rond de kampschuur. Deze plekken zijn vaak ook wat zonnig en hebben zicht op het strandje of water. Ze zijn geliefd bij gezinnen met kinderen en gasten die van gezelligheid houden.


Huisjes

Luxe yurt

Heb je onze nieuwe luxe yurt al gezien? Op een prachtige plek op de camping, aan de rand van het heideveld staat onze comfortabele yurt. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Het is een hele bijzondere ervaring om in een yurt te slapen. ‘s Nachts lig je onder de koepel en heb je zicht op de sterrenhemel. Je krijgt hier echt het gevoel ver van huis te zijn.

NIEUW! Ingerichte tentipi

Het ultieme natuurkampeergevoel beleef je in onze nieuwe tentipi’s. Verdeeld over onze camping staan vanaf seizoen 2022 een aantal kant en klare tipi’s, hippe tenten. Ze zijn voorzien van alles wat je als echte kampeerder nodig hebt. Geen stress met opbouwen of afbreken, gewoon meteen landen in onze mooie natuur en plaatsnemen in een stoeltje met schapenvachtje.

Huisjes (4 tot 6 pers.)

Midden op onze camping staan vier mooie vakantiehuisjes. De huisjes zijn eenvoudig ingericht en beschikken over twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met twee stapelbedden. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron.

Boerderijtje (8 pers.)

Op het kampeerterrein tussen de bomen in het groen staat ons boerderijtje. Met een eenvoudige inrichting, maar van alle gemakken voorzien. Er zijn drie slaapkamers: een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met één stapelbed en een kamer met twee stapelbedden.

Tiny Finy Camper

Genieten in een boutique old-timer busje.
Met deze sfeervolle 2- persoons romantische bus is het heerlijk chillen. Heel geschikt om er met zijn tweeën of in je eentje even tussenuit te gaan.

Bekijk de mogelijkheden

Weet je nog niet precies wanneer je wilt komen en van welke accommodatie je gebruikt wilt maken? Bekijk dan ons alles-in-één prijsoverzicht.