Home / De camping / Accommodaties

Accommodaties

Al onze campingplekken hebben een eigen stroomaansluiting afgezekerd op 10 ampère. De stroompunten zijn samen met de watervoorziening gegroepeerd per 4-6 kampeerplekken.

Onze camping is gelegen in het natuurgebied Het Lutterzand. Al onze kampeerplekken zijn natuurlijk aangelegd en op zandgrond, dus geen gras of verharding door tegels. De meeste plekken hebben half schaduw. Ze variëren ook allemaal in grootte en soort.

Omdat alle plekken zo verschillend zijn en wij elke boom en struik kennen, verzorgen wij vanuit de receptie de indeling. Uiteraard kun je bij je reservering wel je wensen kenbaar maken. We zullen ons best doen om waar mogelijk hier rekening mee te houden. 


Kampeerplekken

Kampeerplek natuur

Onze natuur plekken zijn allemaal uniek. Elke plek heeft haar eigen karakter qua grootte, bossage en locatie. Op natuur plekken gelden geen vaste wisseldagen.

Kampeerplek heideveld

De pareltjes van onze camping zijn onze heideveldplekken en uitermate geschikt voor rustzoekers. Ze liggen aan de rand van ons heideveld en toch dicht bij het sanitair. Het is een rustig en schaduwrijk terrein dat zeer ruim is opgezet.

Kampeerplek zwemvijver

De zwemvijver plekken zijn gegroepeerd bij de zwemvijver en rond de kampschuur. Deze plekken zijn wat zonniger en hebben zicht op het strandje of water. Ze zijn geliefd bij gezinnen met kinderen en gasten die van gezelligheid houden.


Huisjes

Luxe yurts

Op een prachtige plek op de camping, aan de rand van het heideveld staan onze comfortabele en luxe yurts. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Het is een hele bijzondere ervaring om in een yurt te slapen. ‘s Nachts lig je onder de koepel en heb je zicht op de sterrenhemel. Je krijgt hier echt het gevoel ver van huis te zijn.

Tentipi met buitenkeuken

Het ultieme natuurkampeergevoel beleef je in onze tentipi’s. Verdeeld over onze camping staan meerdere kant-en-klare tipi’s, oftewel hippe tenten. Ze zijn voorzien van alles wat je als echte kampeerder nodig hebt en deze tentipi's zijn uitgerust met een complete buitenkeuken. Geen stress met opbouwen of afbreken, gewoon meteen landen in onze mooie natuur en plaatsnemen in een stoeltje met schapenvachtje.

Tentipi met servieskist

Het ultieme natuurkampeergevoel beleef je in onze tentipi’s. Verdeeld over onze camping staan meerdere kant-en-klare tipi’s, oftewel hippe tenten. Ze zijn voorzien van alles wat je als echte kampeerder nodig hebt. Geen stress met opbouwen of afbreken, gewoon meteen landen in onze mooie natuur en plaatsnemen in een stoeltje met schapenvachtje.

Huisjes (4 tot 6 pers.)

Midden op onze camping staan vier mooie vakantiehuisjes. De huisjes zijn eenvoudig ingericht, maar met alles wat je nodig hebt. Ze beschikken over twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en afhankelijk van het aantal personen één kamer met één of twee stapelbedden. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron.

Boerderijtje (8 pers.)

Op het kampeerterrein tussen de bomen in het groen staat ons oude boerderijtje. We hebben het boerderijtje in 2023 volledig opgeknapt en is van alle gemakken voorzien. Er zijn drie slaapkamers: een kamer met een tweepersoonsbed en twee driepersoonskamers met één stapelbed en een eenpersoonsbed.

Bekijk de mogelijkheden

Weet je nog niet precies wanneer je wilt komen en van welke accommodatie je gebruik wil maken? Bekijk dan ons alles-in-één prijsoverzicht.