Home / De camping / accommodaties

Accommodaties

Al onze kampeerplekken hebben stroom (10 ampère) en water. De stroompunten en kranen zijn gegroepeerd per 4 à 6 plekken.

Onze camping is gelegen in het natuurgebied Het Lutterzand. Alle kampeerplekken zijn natuurlijk aangelegd op zandgrond en liggen tussen bomen, zonder gras of tegels. De meeste hebben half schaduw.

Alle plekken variëren in grootte en soort. We horen graag wat je wensen zijn en of je met een (grote of kleine) tent, caravan of camper komt, zodat we daar rekening mee kunen houden.


Kampeerplekken

Kampeerplek natuur

Onze natuur plekken zijn allemaal uniek. Op de natuurplekken gelden geen vaste wisseldagen.

Kampeerplek heideveld

Onze ruime heideveldplekken zijn heel geschikt voor rustzoekers. Deze pareltjes liggen bij ons heideveld en toch dichtbij het sanitair.

Kampeerplek zwemvijver

De zwemvijverplekken zijn gezellig gegroepeerd rond de Kapschuur, bij het water. Ze zijn geliefd bij jonge gezinnen en gasten die van gezelligheid houden.

Trekkerstipi

Op ons trekkersveldje staan m.i.v. mei 2024 twee Trekkerstipi's. Je kunt ze leeg boeken, zoals een trekkershut, of ingericht. Geen stress!

Tenitipi met buitenkeuken

Ervaar het ultieme natuurkampeergevoel in onze tentipi’s, compleet ingericht met buitenkeuken. Geen gedoe met opbouwen en afbreken, maar direct genieten van de natuur!


Glamping mogelijkheden

Luxe yurts

Bij het heideveld staan onze comfortabele en luxe yurts. Het is een bijzondere ervaring om in een yurt te slapen. Kom het ontdekken!

Tentipi met buitenkeuken

Onze tentipi’s zijn ingericht en voorzien van een complete buitenkeuken. Bij aankomst land je meteen in onze mooie natuur!

Klapcaravan Koosje

Een vintage caravan uit 1976 op Landgoedcamping Het Meuleman. Volledig ingericht voor twee personen met een originele voortent, biedt Koosje alles voor een nostalgisch verblijf!


Huisjes

Huisjes (4 tot 6 pers.)

Midden op onze camping staan vier eenvoudig ingerichte vakantiehuisjes, met twee slaapkamers en alles wat je nodig hebt.

Boerderijtje (8 pers.)

Tussen de bomen staat ons oude boerderijtje met drie slaapkamers. Het is in 2023 opgeknapt en van alle gemakken voorzien.

Natuurpod (1 of 2 pers.)

Ontdek in het najaar van 2024 onze gloednieuwe Natuurpod op Het Meuleman. Speciaal ontworpen om met een of twee personen te genieten van het buitenleven.

Zoek & boek