Home / Actualiteiten / Het seizoen bij Landgoedcamping Het Meuleman is weer geopend!

Het seizoen bij Landgoedcamping Het Meuleman is weer geopend!

Wij hebben er ontzettend veel zin in.

De afgelopen weken zijn we heel erg druk geweest om alles in orde te maken op onze camping. De zon heeft de afgelopen week flink geschenen, helaas is dit komende week anders. Dat weerhoudt ons er niet van om de camping te openen en van start te gaan!

De kampeerplekken zijn weer bladvrij, de nieuwe tentipi’s en yurts staan op hun plek, klaar voor gebruik. Het sanitair is weer fris en schoon, en het nieuwe sanitair wordt in mei geplaatst.

Wij zijn er zoals je leest weer helemaal klaar voor en willen jullie graag ontvangen op onze camping. Heb je nog geen vakantie geboekt? Wacht niet te lang en boek een onvergetelijke vakantie in onze prachtige bosrijke omgeving. In de maand April en September

Kun je heerlijk genieten in een boutique old-timer busje. Met deze sfeervolle 2- persoons romantische bus is het heerlijk chillen. Heel geschikt om er met zijn tweeën of in je eentje even tussenuit te gaan. Hij staat op een prachtig zonnig plekje, direct aan de zwemvijver. Een hele fijne plek om juist in deze tijd van het jaar te genieten van rust en vrijheid. 

De old-timer bus blijft op de plek staan. Wil je ook rijden met de bus, vraag dan naar de voorwaarden. Hier gelden aparte voorwaarden en prijzen voor. We hopen dat je net als wij, Tiny Finy Camper als heel romantisch en avontuurlijk zullen ervaren. En dat je een hele fijne tijd zult beleven.Wil je meer weten informatie over deze boutique old-timer bus of onze andere accommodaties zoals de kampeerplekken, huisjes, tentipi’s en yurts? Klik dan op onderstaande knop.

Zoek & boek